Vis bilder
  Velg dato

Topcamp Onsakervika

  Røyse

Ferieparadiset ved Tyrifjorden! Topcamp Onsakervika er en familievennlig bade- og campingplass beliggende ved Tyrifjorden - 45 minutter fra Oslo. Vi har Østlandets fineste badestrand og mange flotte fasiliteter både for gjester med campingvogn, bobil, telt eller om du ønsker å leie en av våre 15 hytter.

Om Topcamp Onsakervika

Topcamp Onsakervika har en unik sandstrand hvor både små og store kan nyte sommer-dager. På gode sommerdager kan vi har 25 grader i vannet og syden-stemning! Det er lang-grunt og barnevennlig slik at de voksne også kan slappe av og nyte sommeren. På vår flotte badestrand har vi vår egen vannsklie som barn og unge kan leke seg med. Denne er åpen hver dag fra 09.00 og er gratis for alle våre gjester. Vi har stort fokus på de minste på Onsakervika og vi kan tilby både egen lekeplass, eget barnekino, egen barneavdeling på toalettanlegget samt at vi har mange aktiviteter for barne i sommersesongen.

Funksjoner

Antall campingplasser: 200 Antall hytter: 15 Snackbar Ladestasjon for elbi Vaskeri Familiedusj/WC Tillatt med hund Defibrillator Mini-golf Fiske Lekeplass Fottur Sykling Kanoutleie Båtleie Tursti Gratis Wi-Fi Sykkelleie Dagligvarebutikk Kiosk Kafé Innsjø Parkering på stedet Strand og bading

Kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer: 923557741
Adresse: Øvre Onsakerveien 64, 3530 Røyse
Telefon: 47 32157333
Startside: www.topcamp.no/onsakervika/
E-post: onsakervika@topcamp.no
GPS-koordinater: 60,0940246114061/10,1794941691894

Veibeskrivelser

Ta av E16 ved Norderhov. Følg veien i 7 km. Avkjøring høyre side - vei ned til Tyrifjorden.

Direkte bestilling

Lukk

 

 

Close

Du prøver å bestille alternativer fra en annen dato som har et gap med gjeldende bestilling. Gjør en egen reservasjon for oppholdet ditt hvis du reiser i forskjellige perioder.

Close

Lukk

Bestillingssammendrag

Lukk
  • Totalt: 0 NOK