Vis bilder
  Velg dato

Hamre Familliecamping

  Hamresanden

Hytte

Hamre Familiecamping har en unik beliggenhet, kun 5 minutters kjøretur fra Dyreparken, og lokalisert rett ved den 3 kilometer lange stranda Hamresanden, som vi tør å påstå er en av Norges fineste strender. Her kan du velge av å bo i hytte, rekke-leiligheter, telt, vogn og bobil.

Om Hamre Familliecamping

I flere generasjoner nå har Hamre Familiecamping vært en meget godt besøkt campingplass.

Mange ønsker å legge ferien sin til Sørlandet, og det er jo noe vi setter stor pris på.

Knappe 10 km øst for Kristiansand sentrum finner du Hamre Familiecamping. Vakkert beliggende ved den kjente badestranden Hamresanden.

Denne lange og flotte stranda bringer ofte fram gode minner får vi høre, og veldig hyggelig er det for oss at vi til stadighet får gjester som forteller at her var de som barn, og nå står de her med egne barn.

Mye er forandret siden den gang, men naturen er den samme og ferien blir ganske lik den du selv hadde som barn.

Her er det mulighet for å sette opp telt, ta oppvasken i en balje eller nyte livet i en god gammeldags campingstol.

Kommer du med campingvogn, finner vi en plass til denne og. Eller du kan leie en av våre hyggelige hytter.

I de siste tiårene har de fleste av våre gjester ikke bare hatt en tanke om en koselig campingtur når de har rundet inn på campingplassen vår. Sverd, pirater og ekte sjørøvertokter står som regel også på planen. Det er selvfølgelig Kaptein Sabeltann vi sikter til. Vi er nemlig nærmeste camping til Kaptein Sabeltann’s verden og Dyreparken.

Et besøk i Kristiansand Dyrepark må nesten sies å være obligatorisk for våre gjester. Her kan små og store glede seg over å møte gode, gamle Julius, Sabeltann, alle beboerne i Kardemommeby og ikke minst de utallige dyrene. Av dette blir det gjerne gode minner det er godt å ta med seg tilbake til hverdagen.

Vi på Hamre Familiecamping ønsker lykke til med planleggingen av årets ferie.

Hjertelig velkommen til oss!

Hamre Familiecamping AS, org.nr: 979491085

Funksjoner

Antall campingplasser: 280 Antall hytter: 89 Rom med røykeforbud Vaskeri Familiedusj/WC Kabel / Satelitt-TV Tillatt med hund Defibrillator Fiske Grill Lekeplass Fottur Tursti Leder-ledede aktiviteter Gratis Wi-Fi Dagligvarebutikk Ovn Kiosk Strand Havfront Parkering på stedet

Kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer: 979491085
Adresse: Hamre Familliecamping AS, Hamresandveien 1, 4656 Hamresanden
Telefon: 47 38058787
Startside: www.campingplassen.no
E-post: booking@campingplassen.no
GPS-koordinater: 58,1917377631306/8,08349792408148

Veibeskrivelser

Når du kjører på E18 følger du skiltene rettet mot Kjevik og Birkeland. Etter du har tatt av fra motorveien kjører du ca. 2 min, og så har du Hamresanden strand på venstre side. Deretter finner du oss ved første innkjørsel til venstre, og resepsjonen vår er den første du kommer til.

Direkte bestilling

Lukk

 

 

Close

Du prøver å bestille alternativer fra en annen dato som har et gap med gjeldende bestilling. Gjør en egen reservasjon for oppholdet ditt hvis du reiser i forskjellige perioder.

Close

Lukk

Bestillingssammendrag

Lukk
  • Totalt: 0 NOK