Vis bilder
  Velg dato

Sveastranda Camping

  GJØVIK

Campingplasser
Bobil
Telt

Sveastranda Camping er en 4-stjerners familiedrevet campingplass med idyllisk beliggenhet ved Mjøsa. En koselig campingplass som passer ypperlig for familier og ferierende som ønsker en rolig ferie. Fine bademuligheter, stor lekeplass, minigolf, utleie av båter og sup brett, butikk om sommeren med mulighet for å bestille vår populære pizza. GreenKey godkjent. Elbil ladere er tilgjengelig.

Tilgjengelige campingplasser

Område A

Område A strekker seg fra servicehus nr. 2 og nordover. Det er plasser på 2 sider på dette området. Avstanden til servicehus varierer fra 10-100 meter. På dette området er det mulig å stå bå...

Område B

Område B ligger mellom servicehus 1 og 2. Avstanden til servicehus varierer fra ca. 30 til 100 meter. Kort vei til strand, butikk og lekeplass.

Comfortplasser

3 romslige plasser med nærhet til vannet og kjemepfin utsikt. Det er ca. 100 meter å gå til servicehus.

Strandplass

Idyllisk plass med platting helt ned til vannkanten. Strand med noen lekeapparater rett i nærheten. Det er ca. 100 meter å gå til servicehus.

Strøm tilgjengelig

Tilgjengelige teltplasser

Område T, teltområde

7 plasser for telt med gress. Fra dette området er det ca. 100 meter til servicehus. 

Tilgjengelige bobiler

Bobilområde D

18 plasser for bobiler med asfalt og gress foran. Servicehus, tømmestasjon og vannpåfylling rett i nærheten.

Om Sveastranda Camping

Sveastranda Camping ligger idyllisk til ved Mjøsa med sentral beliggenhet mellom Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Fine plasser for bobiler, campingvogner og telt med mulighet for forhåndsbestilling. 35 hytter og 2 leiligheter med ulik standard. Butikk om sommeren. Gratis WIFI, grillhytte, stor lekeplass, fine turstier, ballslette, fiskemuligheter, utleie av båter og supbrett, gode bademuligheter med vanntrampoline.

Funksjoner

Antall campingplasser: 145 Antall hytter: 35 Aviser Ladestasjon for elbi Restaurant Familiedusj/WC Utpumping av avfallsvann Hundestrand Vindsurfing Mini-golf Kano Fiske Grill Bordtennis Lekeplass Fottur Minigolf Kanoutleie Båtleie Tursti Gratis Wi-Fi Dagligvarebutikk Mikrobølgeovn Oppvaskmaskin Camping Key Europe Ladested for elektrisk bil Strand Parkering på stedet

Kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer: 997 097 785
Adresse: Stokkevegen 147, 2825 GJØVIK
Startside: sveastranda.no
E-post: resepsjon@sveastranda.no
GPS-koordinater: 60,8889871/10,6756599

Direkte bestilling

Lukk

 

 

Close

Du prøver å bestille alternativer fra en annen dato som har et gap med gjeldende bestilling. Gjør en egen reservasjon for oppholdet ditt hvis du reiser i forskjellige perioder.

Close

Lukk

Bestillingssammendrag

Lukk
  • Totalt: 0 NOK