Officiell webbplats
Garanterat Bästa Pris
  • Om Hotel Waterfront Göteborg
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Porterfestivalpaket 13/11 2021

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Porterfestivalpaket 13/11 2021

 

Om du gillar öl får du inte missa Porterfestivalen hos oss 13/11 
Den populära festivalen äger rum på hotellet vartannat år och anordnas av Porter Drinkers Association i samarbete med Svenska Ölfrämjandet, och Hotel Waterfront. Som gäst kan du under gemytliga former provsmaka ca. 100 olika Porter och stouter, samt träffa ölnördar, bryggare och distributörer. Entrébiljetter till allmänheten släpps i höst och tar slut snabbt, så genom att boka detta paket redan nu har du säkrat din plats. 

 

Vårt Porterpaket med övernattning innehåller:

  • Entré till Porterfestivalen 13/11, 12:00 - 21:00
  • 10 smakprover av porter per person
  • 1 exklusivt porterglas per person
  • Övernattning i dubbelrum
  • Riklig frukostbuffé

 

Läs mer om Porterfestivalen på deras hemsida. Biljetter till allmänheten (utan övernattning) släpps i oktober.


Vår förhoppning är att alla restriktioner är släppta och vi kommer då att genomföra festivalen på liknande sätt som tidigare år. Dock med färre gäster. Vi kommer också att ha värdar som ser till att vi minimerar trängsel. Skulle Covid-pass vara en förutsättning för att genomföra festivalen på detta sätt, kommer kontroll att ske vid hotellets entré.

Skulle nuvarande restriktioner fortfarande gälla, kommer vi att genomföra festivalen med alla gäster sittande, åtta personer/bord. Vi räknar fortfarande med att kunna ta emot lika många gäster, men då fördelade på tre pass à 2,5 timmar. Värdar kommer att se till att ingen trängsel uppstår. Vid detta alternativ kommer vi att kunna erbjuda ett mer begränsat antal portersorter. Vi kommer inte heller att kunna ha några provningar/föreläsningar.

 

Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Entré till porterfestivalen
  Tio smakprov per person
  Frukost
  Exklusivt porterglas

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Porterfestivalpaket 13/11 2021. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod