Officiell webbplats
  • Om Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Relaxpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Relaxpaket

 

När du väljer vårt relaxpaket får du njuta i vår helt nya relaxavdelningen. Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu. Katrinelundsfika med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30. På kvällen serveras en fantastisk 6-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

Observera att 6-rätters middagen ingår endast för vuxna. 

 

Angående allergier till vår 6-rätters meny

Vi är lyckligt lottade på Katrinelund som har fantastiska råvaror i vår absoluta närhet. Vi vill lyfta fram dessa fantastiska råvaror så att ni som gäster får njuta av dem på det bästa sättet. Vår ambition är även att föra vårt svenska matarv vidare i generationer. Det svenska matarvet bygger på mjölk, smör och grädde vilket gör att det är svårt för oss att servera mjölkproteinfri mat. Är du laktosintolerant så ta med dig en tablett så du kan njuta till fullo den här dagen.
Våra såser och fonder har kokats med kärlek i många timmar och innehåller både vitlök, lök och massor av andra rotfrukter samt kött, fisk eller skaldjur, detta är inget vi kan ta bort i sista sekund så förbered dig på att smaka saker som du ibland inte smakat på tidigare. Vi lovar att det är gott!
Är du vegan/vegetarian eller har någon svår allergi så rekommenderar vi att du väljer ett boendepaket med vår 4 rätters meny.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Tilltugg med smått och gott
  Tillgång till relaxavdelningen
  6-rätters middag på Verandan
  Frukost
  Tillgång till gym

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Relaxpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod