Officiell webbplats
Garanterat Bästa Pris
  • Om Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Kärlekspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Kärlekspaket

 

En mer romantisk miljö än Katrinelund är svår att hitta. Ta med dig kärleken hit och börja en magisk vistelse med bubbel och choklad på rummet. Bubbla vidare i vår nya relaxavdelning – med stor utomhuspool, bubbelpooler och bastu, innan det är dags att njuta av en fantastisk 6-rätters middag. Dagen efter väntar frukost med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

 

Angående allergier till vår 6-rätters meny

Vi är lyckligt lottade på Katrinelund som har fantastiska råvaror i vår absoluta närhet. Vi vill lyfta fram dessa fantastiska råvaror så att ni som gäster får njuta av dem på det bästa sättet. Vår ambition är även att föra vårt svenska matarv vidare i generationer. Det svenska matarvet bygger på mjölk, smör och grädde vilket gör att det är svårt för oss att servera mjölkproteinfri mat. Är du laktosintolerant så ta med dig en tablett så du kan njuta till fullo den här dagen.
Våra såser och fonder har kokats med kärlek i många timmar och innehåller både vitlök, lök och massor av andra rotfrukter samt kött, fisk eller skaldjur, detta är inget vi kan ta bort i sista sekund så förbered dig på att smaka saker som du ibland inte smakat på tidigare. Vi lovar att det är gott!
Är du vegan/vegetarian eller har någon svår allergi så rekommenderar vi att du väljer ett boendepaket med vår 4 rätters meny.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Katrinelundsfika med smått och gott
  Frukost
  6-rätters middag på Verandan
  Tillgång till gym
  Tillgång till relaxavdelningen
  Bubbel & choklad

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Kärlekspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod