Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: A FAIRYTALE VALENTINE

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

A FAIRYTALE VALENTINE

 

Unna er en romantisk staycation och fira kärleken tillsammans på sagoslottet Lejondals Slott. Njut av god mat och dryck, fantastisk slottsmiljö och vackra omgivningar. 

 

Checka in på rummet under eftermiddagen, ta en promenad i slottsparken och gå ner till vattnet och känn lugnet. Kom sedan in i värmen på slottet med tinnar och torn och slå er ner i någon av våra loungegrupper. Mys framför den sprakande brasan och skåla med krispig champagne.  

 

På kvällen väntar en god trerättersmiddag i slottsrestaurangen. Avrunda med en kopp kaffe i biblioteket eller någon av våra salonger och somna sedan skönt bland fluffiga lakan i något av våra hotellrum. Våra Superior Dubbelrum ligger i Herrgården cirka hundra meter från slottet. Vakna utvilade till en härlig slottsfrukostbuffé, rykande hett kaffe och njut av en lång frukost tillsammans.

 

Tips! Välj till vårt vinpaket med väl utvalda viner av vår sommelier till middagen. Du kan lägga till vinpaket eller något av våra andra härliga tillval i nästa steg i bokningsförfarandet.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på welcome@lejondalsslott.se så hjälper vi till att boka in det. 

 

ÖPPET HUS 11/2 KLOCKAN 12:00-15:00 INFÖR BRÖLLOPSSÄSONGEN 2023

Lejondals Slott är ett riktigt sagoslott som skapat för ert drömbröllop! Slottet stod färdigt 1892 och har under årens lopp haft förmånen att hålla åtskilliga bröllop i slottssalen. Vi erbjuder otroligt vackra miljöer för unika bröllop, stora som små. 

 

I samband med alla hjärtans dag så arrangerar vi den 11 februari 2023 ett Öppet Hus på slottet då bland annat våra lokala samarbetspartners kommer till oss. Ni får träffa utställare som fotograf, tårtspecialist, DJ och florist. Vi finns på plats och svarar på era frågor och visar lokalerna.

Under denna helg så hoppas vi inspirera till ert bröllop i vår sagolika miljö.

 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  1 glas champagne
  Trerättersmiddag

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för A FAIRYTALE VALENTINE. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod