Officiell webbplats
  • Om Ulvsby Herrgård
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Herrgårdsvistelse

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Herrgårdsvistelse

 

Välkommen till en avkopplande herrgårdsvistelse i Sunne mitt i Värmland. Ta ett litet avbrott i vardagen med det bästa som finns - tid tillsammans på tu man hand. Och med allt det lilla extra. Champagne, god mat och goda viner! Det ger energi till att leva livet!

 

Värmlands minsta Spa

Unna er det lilla extra och boka ett superiorrum eller en juniorsvit med privat balkong och utsikt ut över sjön Fryken. Ta på badrocken och koppla av i herrgårdens badstuga. I Drottning Kristinas badstuga finns både örtbastu och finsk bastu. Samt varma bad i djupa lyxiga kopparbadkar.

 

Restaurang med lokala råvaror

Njut av god mat och dryck. I köket använder vi oss av lokala råvaror från producenter som arbetar med varsamhet och omtanke om djur och natur. Vi följer säsongernas växlingar året runt och menyerna kan växla från dag till annan. Bara det allra bästa är gott nog!

Boka en herrgårdsvistelse för kompisgänget

Boka en herrgårdsvistelse med allt det lilla extra och njut av att bara vara en liten stund. Kanske är Ulvsby herrgård det mest avkopplande herrgårdshotellet man kan tänka sig när ni behöver en paus i vardagen! Att få hänga med kompisarna och skratta, skoja och vara tillsammans. Ni njuter av livet och vi skämmer bort er!

 

Våra boende alternativ

Länsmansflygeln, Standardrum, helt vanliga hotellrum med allt man behöver.

Kavaljersflygeln, Kavaljersrum, mindre rum, renoverade med lantligt charm. Byggnad från 1800-talet, snett, vint och lågt i tak - och väldigt charmigt. Flera rum har utsikt mot sjön.

 

Bo lite lyxigt!

Juniorsvit med privat balkong och utsikt ut över sjön Fryken, entré till Drottning Kristinas badstuga, badrock att låna och tofflor att ta med hem,
Nya Kronohäktet Superiorrum, entré till Drottning Kristinas badstuga, badrock att låna och tofflor att ta med hem 

 

Från pris gäller del i dubbelrum Standard.

 

 

  

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Vinpaket
  Champagne 1glas
  Frukost
  Herrgårdsmiddag 3-rätter

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Herrgårdsvistelse. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod