Officiell webbplats
Garanterat Bästa Pris
  • Om Ulvsby Herrgård
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vandringsweekend

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vandringsweekend

 

Välkommen ut i naturen på en av Värmlands fina vandringleder. Vi förser dig med matsäck och du har en härlig dag ute i naturen framför dig.

Njut av stillhet och storslagna vyer och gå lugnt och tryggt på väl utmärkta leder i naturen kring Sunne mitt i Fryksdalen. Vandra i Värmland och njut av det storslagna landskapet. Har du tur skymtar du kanske något av skogens djur. Men då får man gå tyst. Ni kommer till oss på eftermiddagen och checkar in och senare på kvällen äter ni en god middag. Utsövda och pigga efter frukost ger ni er ut på vandring utrustade med karta och matsäck. Avslappnade och uppfyllda av dagens upplevelser sätter ni er sen till bords för att njuta av en läcker fyrarätters middag lagad av råvaror från trakten. Utvalda viner finns rekommenderade och förhöjer smaken ytterligare. Sov sen så gott mellan nymanglade lakan och vakna utsövd till frukost med utsikt över sjön Fryken.

Vandringsweekend Logi i dubbelrum 2 nätter, frukostbuffé,1 glas champagne, en tre rätters middag och en fyrarätters middag, matsäck och varm dryck, Ta med egen termos och ryggsäck.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: ons, tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Champagne 1gl
  Herrgårdsmiddag 3-rätter dag 1
  Frukost
  Matsäck
  Herrgårdsmiddag 4-rätter dag 2

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vandringsweekend. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod