Officiell webbplats
  • Om Ulvsby Herrgård
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Bike och Hotell weekend

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Bike och Hotell weekend

 

 

Sunne Ski & Bike har 8 banor i varierande svårighetsgrader – från enklaste Gröna Bana - Jungfru Spaak (Selma Lagerlöf finns med på ett hörn även här) till Svart Bana Melkior.
Det finns övningsområden och banor för barn – kallade Fumle & Dumle. Cykeln får du enkelt upp med liften. Cykel finns att hyra – boka gärna innan besöket.

 

Boka cykelweekend med Bike Pass och bo på Ulvsby herrgård
Vårt cykelpaket eller cykelweekend är perfekt för dig som vill cykla några dagar, samtidigt som du kan njuta av bekvämt, hemtrevligt boende och god mat och dryck på Ulvsby herrgård.
Cykla på häftiga banor på dagen och avrunda sen i Drottning Kristinas badstuga, där du mjukar upp stela muskler i ett varmt bad i kopparkar eller en stund i örtbastun.
På kvällen dukar Ulvsby herrgård upp en härlig middag lagad på lokala råvaror och utvalda viner. Du njuter av livet och den vackra sjöutsikten över sjön Fryken. Sjunk ner och bara koppla av!
I Sunne är det weekend alla dagar i veckan - så välkommen till en cykelweekend veckans alla dagar. Boka när det passar som bäst! 

 

Cykelbanor för nybörjare och mer avancerade på Sunne Ski & Bike Park
”Vi har banor i olika svårighetsgrad och karaktär. Börja enkelt och öka gradvis i din egen takt. Graderingen av banorna är precis som i backarna för skidåkning där grön är de lättaste och svart är de mer utmanande. Vill du inte ta liften upp kan du ha kul i vårt nybörjar-/barnområde eller pumptrack. Vi planerar att kontinuerligt bygga ut vår Bike Park, så håll utkik efter nya banor!” Kan man läsa på Sunne Ski & Bikes hemsida www.sunneskibike.se

 

Hyr en cykel eller ta med egen
Gör det bekvämt genom att boka cykel i förväg. Då finns utrustningen förberedd vid ankomst och ni kommer snabbare ut i banorna.

 

4180 fr. per person
2 nätter
Bike weekend med boende
Det här ingår
Sunne Ski&Bike Bikepass 2 dagar
(Axess-kort ingår ej)
Logi 2 nätter i dubbelrum standard
Ulvsby herrgårds frukostbuffé
Entré till Drottning Kristinas badstuga
Badrock och tofflor på rummet
2 trerättersmiddag
Fritt WiFi
Fri parkering på Ulvsby herrgård


Lite extra lyx! Njut lite extra och uppgradera till Superior rum (4900 kr pp) - eller Juniorsvit med sjöutsikt och privat balkong (6110 kr pp)

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Herrgårdsmiddag 3-rätter dag 1
  Badrock och tofflor
  Frukost
  Drottning Kristinas Badstuga
  Bikepass
  Herrgårdsmiddag 3-rätter dag 2

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Bike och Hotell weekend. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod