Officiell webbplats
  • Om Ulvsby Herrgård
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Fira påsk på herrgård

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Fira påsk på herrgård

 

 

Påskfirande med skidåkning, vandring eller konst

Det finns många avkopplande aktiviteter i Sagolika Sunne oavsett om du gillar att gå på konstutställning eller vandra på vandringsleder. Kortare och lite längre - lätta och mer utmanande. Vill du vandra så fixar vi fika - ta med rygga och termos!
Det är fullt av flyttfåglar vid sjön Björken, som ligger helt nära herrgården, här finns grågås, tranor, knipor, storskrake och många fler flyttfåglar. Gå den korta vandringsleden och klättra sen upp i ett fågeltorn och njut av skådespelet runt sjön. Ta med kikare eller låna av oss!

Är påsken tidig finns det snö i backarna i Ski Sunne och här kan du unna dig en heldag med skidåkning. Gör det enkelt och boka skidutrustning. Ski Sunne är välkända för bra utbud och hög kvalitet på skidor, pjäxor och allt annat. Superbekvämt när man ska åka skidor en dag eller två.

 

Konstutställningar
Här på Ulvsby herrgård är det påskfest hela långfredag och påskafton. Vi firar med konstutställningar, påskens alla läckra delikatesser och intressanta möten. Kom redan på skärtorsdagen så blir alla helgdagar lediga dagar. Fyll dem med konst- och kulturupplevelser! På långfredagen och påskafton hoppas vi att det blir jazzkonsert med Lars Larsson och Easter Bandet - och på ett nytt spännande sätt. Det blir konstupplevelser på nytt och annorlunda vis - och på ett sätt så alla kan vara med - och känna sig säkra. Vi vet inte än om det kommer hållas öppet för besök i några ateljéer runt sjön, men så snart vi vet så berättar vi!

 

När det är en helt vanlig påskhelg
På Ulvsby herrgård bor du mitt i konstupplevelsen. Vår utställning ingår som en del i Övre Frykens konstrunda. Årets konstupplevelse som lockar tiotusentals besökare till ateljéer i trakten. Där möter du lokala konstnärer och konsthantverkare. När du får se i vilken miljö de arbetar blir värdet av deras verk så mycket högre.

 

 

Det här ingår
Övernattning i dubbelrum, 2 nätter 
Ulvsby herrgårds frukost
Trerätters middag
Herrgårdens påskmiddag
Vinmeny till påskmiddagen - el alkofritt
Badrock och tofflor på rummet
Entré i Drottning Kristinas badstuga
Konstutställning på herrgården
Fri parkering

Tillgång till laddning av bil (extra kostnad) 
Wifi

 

Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Vinpaket
  Herrgårdsmiddag 3-rätter dag 1
  Badrock och tofflor
  Frukost
  Drottning Kristinas Badstuga
  Herrgårdens Påskmiddag

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Fira påsk på herrgård . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod