Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Höstpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Höstpaket

 

Upplev lugnet som infinner sig på Marstrand när de stora turistskarorna lämnat ön. I restaurant Grand Tenan serveras ni en härlig 3-rättersmiddag med dagens och årstidens bästa råvaror. Vår personal har komponerat menyn speciellt för kvällen och låter din nyfikenhet stillas först när maten serveras. Natten tillbringas 4-stjärnigt med en påminnelse om den anrika kungatiden.

Middagen avnjuts på vår mysiga veranda, med härlig utsikt ner mot hamnen. Paketet gäller för 2 personer och i priset ingår en övernattning i dubbelrum, 3-rättersmiddag och frukostbuffé.

 

Vi tar utbredningen av Covid – 19 på största allvar och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för att begränsa smittspridningen. Då Grand Hotel Marstrand är ett mindre hotell så har vi naturligt inga stora folksamlingar och vi ser till att du som gäst kan hålla goda avstånd till andra sällskap. Vi uppskattar att du som gäst är fullt frisk när du besöker oss och stannar hemma vid minsta symptom.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Trerätters middag

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Höstpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod