Bokningsmeny
  • Logga in
Svenska Svenska

Valt erbjudande: SPAsommar på Skytteholm

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

SPAsommar på Skytteholm

 

Koppla av, varva ner och njut av sommaren och vårt Nordic SPA. Koppla av med ett glas krispigt bubbel vid ankomst. Ta sedan en promenad ner till stranden eller en runda i skogen. Hyr en kajak eller SUPbräda. Utmana en kär vän i en padelmatch eller i ett kubbspel på någon av området gräsmattor. Sen kanske det lockar med avkoppling i eldrummet på nedre våningen av Skyttegården varvat med dopp i utomhuspoolen. Strosa sedan över till Bastupaviljongen för bastubad och ett dopp i någon av de varma badtunnorna. På kvällen serveras en grillmiddag i Skyttegården och därefter håller baren öppen med svalkande drycker. Koppla av ett glas eller två medan ni ser på när solen sakta sänker sig och går ner över Mälarens glittrande vatten. Somna sedan skönt i fluffiga lakan och vakna upp utvilade till en stor frukostbuffé.

 

Tips! Beställ en flaska champagne till hotellrummet för en extra lyxig vistelse, champagne och flera andra tillval finns i nästa steg av bokningen.

 

Vårt Nordic SPA består av Fyra element – De inkluderar en tempererad utomhuspool, Bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelningen som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling. Ca 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar. För er som vill ha extra frisk luft passar på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller lite roliga motionsövningar för er som vill det där lilla extra.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till.

 

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns.


Tips – köp till co/Gerds Eco Beauty Box. En ritual att utföra relaxen eller i vår sjöbastu. Boxen innehåller bland annat skrubb, ansiktsmask och lotion.

 

Sommarerbjudande - Bo minst 2 nätter, få 20% rabatt. Gäller till och med 31/8.

 

Paketet är öppet för försäljning: 2022-04-04 - 2022-08-07
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Entré till Nordic SPA
  Lån av sommarspel - Boule, kubb, krocket
  Grillmiddag
  Frukost
  Ett glas mousserande vin
  Tillgång till gym

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för SPAsommar på Skytteholm. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod