Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Spa Staycation

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Spa Staycation

 

Ta med en vän och njut av en staycation med spa hos oss. Checka in på eftermiddagen och njut av ett glas krispigt bubbel. Koppla av i relaxavdelningen och känn lugnet. På kvällen serveras middag i Skyttegården. Somna sedan skönt i fluffiga lakan och vakna upp utvilade till en stor frukostbuffé.

 

Tips! Beställ en flaska champagne till hotellrummet för en extra lyxig vistelse, champagne och flera andra tillval finns i nästa steg av bokningen.

 

Vårt Nordic SPA består av Fyra element – De inkluderar en tempererad utomhuspool, Bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelningen som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling.

 

Ca 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar. För er som vill ha extra frisk luft passar på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller lite roliga motionsövningar för er som vill det där lilla extra.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till.

 

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns.

 

 

Paketet är öppet för försäljning: från 2021-10-18
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Entré till Nordic SPA
  Ett glas mousserande vin
  Tillgång till gym
  Frukost
  Trerättersmiddag

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Spa Staycation. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod