Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Spa Staycation

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Spa Staycation

 

Ta med en vän och njut av en staycation med spa hos oss. Checka in på eftermiddagen och njut av ett glas krispigt bubbel. Koppla av i relaxavdelningen och känn lugnet. På kvällen serveras middag i Skyttegården. Somna sedan skönt bland fluffiga lakan och vakna upp utvilade till en stor frukostbuffé.

 

Tips! Beställ en flaska champagne till rummet för en extra lyxig vistelse! Champagne och andra tillval finns i nästa steg av bokningsförfarandet.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online.

Kontakta receptionen på welcome@skytteholm.se så hjälper vi till att boka in det.

 

Vårt Nordic SPA består av fyra element – jord, vatten, eld och luft. De inkluderar en tempererad utomhuspool, bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor. På Nordic SPA är det den nordiska naturens kontraster som spelar huvudrollen. Kontraster vi nordbor finner lugn och känner oss hemma i.

 

Hämta kraft från den nordiska naturen och koppla av genom att unna dig en spabehandling på vårt Nordic SPA.

Välj bland massage, kropps- eller ansiktsbehandling. Du bokar din tid direkt här.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelning som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling.

 

Cirka 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till. Ni som vill ha lite extra frisk luft kan även passa på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller några roliga motionsövningar som passar perfekt för er som vill det där lilla extra.

 

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns.

 

*Under vecka 9 har vi sportlovsöppet måndag-torsdag och då är även barn från 7 år välkomna i vårt Nordic SPA i målsmans sällskap.

 

Tips! Lördagen den 11 februari firar vi alla hjärtans dag och det finns förutom singelbehandlingar även möjlighet för duobehandling. Kontakta receptionen för att boka, eller för att uppgradera eventuellt bokad singelbehandling till duo.

 

Paketet är öppet för försäljning: från 2021-10-18
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Entré till Nordic SPA
  Ett glas mousserande vin
  Tillgång till gym
  Frukost
  Trerättersmiddag

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Spa Staycation. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod