Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Staycation med padel

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Staycation med padel

 

Njut av en härlig staycation och varva padelspel med avkoppling i bastun. Checka in i ett av våra fina rum på eftermiddagen, bada bastu i Bastupaviljongen, koppla av vid poolen, ta ett dopp i Mälaren och utmana sedan en vän på padel.

Vår nybyggda banor ligger intill Skyttegården med härlig utsikt över Mälaren. På kvällen serveras en trerättersmiddag i vår restaurang med utsikt över vattnet och efter en god natts sömn väntar en stor frukostbuffé.

 

Välj tid för padel i nästa steg av bokningen

Våra banor finns också bokningsbara via matchi så möjligheten finns att boka valfritt paket eller övernattning hos oss och boka padelbana separat om någon av tiderna i nästa steg inte skulle passa ert schema. 

 

Tips! Köp till en flaska bubbel för ett extra lyxigt välkomnande. Champagne och andra tillval görs i slutet av bokningen.

 

Vårt Nordic SPA består av Fyra element – De inkluderar en tempererad utomhuspool, Bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelningen som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling. Ca 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar. För er som vill ha extra frisk luft passar på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller lite roliga motionsövningar för er som vill det där lilla extra.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till.

 

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.

Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  En timme padel - utomhus
  Entré till Nordic SPA
  Trerättersmiddag
  Frukost
  Tillgång till gym

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Staycation med padel. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod