Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Staycation med padel

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Staycation med padel

 

Njut av en härlig staycation och varva padelspel med avkoppling i Nordic SPA. Checka in i ett av våra fina rum på eftermiddagen, bada bastu i bastupaviljongen, koppla av vid poolen, ta ett dopp i Mälaren och utmana sedan en vän i padel. Våra padelbanor ligger intill Skyttegården med härlig utsikt över Mälaren. På kvällen serveras en trerättersmiddag i vår restaurang med utsikt över vattnet och efter en god natts sömn väntar en stor frukostbuffé.

 

Välj tid för padel i nästa steg av bokningen

Våra banor finns också bokningsbara via matchi så möjligheten finns att boka valfritt paket eller övernattning hos oss och boka padelbana separat om någon av tiderna i nästa steg inte skulle passa ert schema. 

 

Tips! Beställ en flaska champagne till rummet för en extra lyxig vistelse! Champagne och andra tillval finns i nästa steg av bokningsförfarandet.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online.

Kontakta receptionen på welcome@skytteholm.se så hjälper vi till att boka in det.

 

Vårt Nordic SPA består av fyra element – jord, vatten, eld och luft. De inkluderar en tempererad utomhuspool, bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor. På Nordic SPA är det den nordiska naturens kontraster som spelar huvudrollen. Kontraster vi nordbor finner lugn och känner oss hemma i.

 

Hämta kraft från den nordiska naturen och koppla av genom att unna dig en spabehandling på vårt Nordic SPA.

Välj bland massage, kropps- eller ansiktsbehandling. Du bokar din tid direkt här.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelning som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling.

 

Cirka 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till. Ni som vill ha lite extra frisk luft kan även passa på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller några roliga motionsövningar som passar perfekt för er som vill det där lilla extra.

 

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns*.

 

*Under vecka 9 har vi sportlovsöppet måndag-torsdag och då är även barn från 7 år välkomna i vårt Nordic SPA i målsmans sällskap.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  En timme padel - utomhus
  Entré till Nordic SPA
  Trerättersmiddag
  Frukost
  Tillgång till gym

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Staycation med padel. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod