Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Winter Staycation Deal

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Winter Staycation Deal

 

Välkommen in i värmen och ett dygn i lugnet på Skytteholm. Under vintern erbjuder vi en weekend med tvårättersmiddag, övernattning och frukostbuffé från 995 kr per person i standard dubbelrum under utvalda datum. På Skytteholm ingår även inträde till vårt fantastiska Nordic SPA. 

 

Checka in under eftermiddagen, koppla av i Nordic SPA, bada bastu eller ta ett iskallt dopp i Mälaren. Beställ något värmande att dricka och slå dig ner i någon av våra sköna loungegrupper. När hungern smyger sig på serverar vi en tvårättersmiddag med förrätt- och varmrätt. Avrunda kvällen med en kopp kaffe eller utmana vännerna i biljard. Somna sedan skönt bland krispiga lakan och vakna utvilad till en härlig frukostbuffé! 

 

Tips! Köp till en flaska bubbel för ett extra lyxigt välkomnande. Champagne och andra tillval görs i slutet av bokningen.

 

Vårt Nordic SPA består av Fyra element. De inkluderar en tempererad utomhuspool, bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor. Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.

Kontakta receptionen på welcome@skytteholm.se så hjälper vi till att boka in det. 

 

Paketet är öppet för försäljning: 2022-11-23 - 2023-03-25
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Entré till Nordic SPA
  Tillgång till gym
  Tvårättersmiddag
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Winter Staycation Deal. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod