Bokningsmeny
  • Logga in
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Kajakpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Kajakpaket

 

Vill ni uppleva en underbar kombination av paddling, spa och hotellmys så är detta något för er!

I detta paket ingår kajakpaddling med matsäck, entré till Nordic SPA, middag* och övernattning. Vi har en egen liten sandstrand och ifrån den startar ni er kajaktur. Nyckeln till din kajak hämtas i receptionen i skyttegården och samband med att du hämtar ut din nyckel får du även en ryggsäck att låna med på paddlingen. I ryggsäcken finns kaffetermos och matsäck. Väl tillbaka hos oss på Skytteholm unnar ni er en avkopplande stund i vårt Nordic SPA. På kvällen serveras middagen i Skyttegården. Njut av en drink eller två i solnedgången och somna skönt för vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

 

Matsäcken består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och kaffe. Ryggsäcken hämtas ut i receptionen på ankomstdagen, meddela oss gärna när ni önskar hämta er matsäck. Tidigaste tiden för utlämning är 11.00. Meddela tid för hämning av ryggsäck samt önskad middagstid i meddelanderutan vid bokning. Meddela där också eventuella allergier/behov av specialkost.

 

Välj önskad middagstid samt tid för kajakpaddling samt entré till Nordic SPA i nästa steg.

 

Tips: Beställ något gott som vi ställer in på rummet innan ankomst. Flera tillval finns i nästa steg av bokningen.

 

Vårt Nordic SPA består av Fyra element – De inkluderar en tempererad utomhuspool, Bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelningen som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling. Ca 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar. För er som vill ha extra frisk luft passar på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller lite roliga motionsövningar för er som vill det där lilla extra.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till.

 

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

 

*Under perioden 27/6-7/8 ersätts trerättersmiddagen av grillmiddag.

 

Sommarerbjudande - Bo minst 2 nätter, få 20% rabatt. Gäller till och med 31/8.

 

Paketet är öppet för försäljning: 2022-05-01 - 2022-09-23
Möjliga ankomstdagar: ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Entré till Nordic SPA
  3 timmar kajakpaddling
  Lån av ryggsäck
  Matsäck att ta med på kajakpaddlingen
  Trerättersmiddag

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Kajakpaket . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod