Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Best Friend

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Best Friend

 

Självklart ska din hund hänga med när du reser! På Skytteholm vill vi skämma bort alla våra gäster på bästa sätt – oavsett om de är tvåbenta eller fyrbenta. Boka vårt Best Friend-paket när du bor hos oss, Då får din bäste vän ett extra lyxigt välkomnande och det ingår också en tilläggsstädning av rummet så att även kommande gäster ska trivas.


Till dig
- Boende i dubbelrum

- Entré till Nordic Spa

- Trerättersmiddag
- Härlig frukostbuffé

Till hunden
- Lån av hundsäng
- Lån av två matskålar
- Hundgodis
- Hundschampo och en handduk.
- Tilläggsstädning
Till andra hundvänner

- För varje sålt Best Friend-paket skänker vi 50 kronor till våra vänner på Hundstallet i Bromma.

 

Max 2 hundar/rum. 

 

Tips! Beställ en flaska champagne till rummet för en extra lyxig vistelse! Champagne och andra tillval finns i nästa steg av bokningsförfarandet.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online.

Kontakta receptionen på welcome@skytteholm.se så hjälper vi till att boka in det.

 

Vårt Nordic SPA består av fyra element – jord, vatten, eld och luft. De inkluderar en tempererad utomhuspool, bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor. På Nordic SPA är det den nordiska naturens kontraster som spelar huvudrollen. Kontraster vi nordbor finner lugn och känner oss hemma i.

 

Hämta kraft från den nordiska naturen och koppla av genom att unna dig en spabehandling på vårt Nordic SPA.

Välj bland massage, kropps- eller ansiktsbehandling. Du bokar din tid direkt här.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelning som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling.

 

Cirka 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till. Ni som vill ha lite extra frisk luft kan även passa på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller några roliga motionsövningar som passar perfekt för er som vill det där lilla extra.

 

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns*.

 

*Under vecka 9 har vi sportlovsöppet måndag-torsdag och då är även barn från 7 år välkomna i vårt Nordic SPA i målsmans sällskap. 

 

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Entré till Nordic SPA
  Hundpaket
  Tillgång till gym
  Trerättersmiddag
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Best Friend. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod