Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Norrsken

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Norrsken

 

Det nordiska ljuset är magiskt och varje årstid har sin charm. Sommarens vackra solnedgångar och ljusa nätter. Vinterns bäcksvarta kvällar och stjärnklara himlar. Det krispiga vita, det dunkla hemlighetsfulla och det varma behagliga. Skytteholms herrgård ligger på en udde på Ekerö, långt från stadens ljus och brus, och här kan du uppleva det nordiska ljuset och våra årstider utan något som stör. På en skogspromenad, från poolkanten eller innanför ett panoramafönster från en varm fåtölj. Välkommen att checka in på en staycation som hyllar det nordiska ljuset.

 

I paketet ingår ett glas mousserande vin samt tilltugg med nordiska specialiteter vid incheckning. Samt entré till vårt Nordic SPA. Nere vid bastupaviljongen njuter du av värmen i bastun och kanske tar ett avsvalkande dopp i Mälaren. På kvällen serveras en trerättersmiddag med smaker från norden i Skyttegården.

 

Incheckning sker från 15.00, mellan 15.00-17.00 serveras mousserande vin samt tilltugg med nordiska specialiteter. Val av spa- samt middagstid görs senare i bokningen.  

 

Tips! Beställ en flaska champagne till hotellrummet för en extra lyxig vistelse, champagne och flera andra tillval finns i nästa steg av bokningen.

 

Vårt Nordic SPA består av Fyra element – De inkluderar en tempererad utomhuspool, Bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelningen som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling. Ca 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar. För er som vill ha extra frisk luft passar på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller lite roliga motionsövningar för er som vill det där lilla extra.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till.

 

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns.

 

 

Paketet är öppet för försäljning: från 2022-01-27
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Entré till Nordic SPA
  Tilltugg med nordiska smaker
  Trerätters middag
  Ett glas mousserande vin
  Tillgång till gym

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Norrsken. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod