Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Sportlovsmys med spa på naturnära Skytteholm

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Sportlovsmys med spa på naturnära Skytteholm

 

Fira sportlovet tillsammans på Skytteholm! Under vecka 9 så öppnar vi upp vårt Nordic SPA för familjen med barn från 7 år. Checka in i ett av våra fina rum och upplev naturen i och kring Nordic SPA, bada i vår uppvärmda utomhuspool, ta ett kallt dopp i Mälaren, bada bastu i bastupaviljongen, gå en långpromenad i skogen, läs en bok i någon av våra härliga dagbäddar, lek i snön, drick varm choklad, ät på restaurang och umgås i våra loungeutrymmen. Utmana varandra i sällskapsspel som biljard, schack, Backgammon, fotbollsspel och Shuffle board! 

 

När hungern smyger sig på serverar vi en barnanpassad tvårättersmeny i vår restaurang. Somna bland fluffiga kuddar och vakna efter en god natts sömn till en härlig frukostbuffé.

 

Tips! Lägg till vårt vandringsstillägg så packar vi iordning en matsäck som ni kan ta med er ut i naturen. Självklart byter vi ut kaffet mot varm choklad till barnen! Gör tillvalet, eller välj något av våra andra härliga tillval, i nästa steg i bokningsförfarandet. 

 

Reser ni fler än två personer?

Vårt paket avser boende i dubbelrum för en vuxen och ett barn eller två vuxna, är ni fler bokar ni fler rum. Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på welcome@skytteholm.se så hjälper vi till att boka in det.

 

Vårt Nordic SPA består av fyra element – jord, vatten, eld och luft. De inkluderar en tempererad utomhuspool, bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor. På Nordic SPA är det den nordiska naturens kontraster som spelar huvudrollen. Kontraster vi nordbor finner lugn och känner oss hemma i.

 

Hämta kraft från den nordiska naturen och koppla av genom att unna dig en spabehandling på vårt Nordic SPA.

Välj bland massage, kropps- eller ansiktsbehandling. Du bokar din tid direkt här.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelning som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling.

 

Cirka 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till. Ni som vill ha lite extra frisk luft kan även passa på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller några roliga motionsövningar som passar perfekt för er som vill det där lilla extra.

 

Under vecka 9 har vi sportlovsöppet måndag-torsdag och då är även barn från 7 år välkomna i vårt Nordic SPA i målsmans sällskap.

 

Paketet är öppet för försäljning: 2023-01-24 - 2023-03-03
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor

 

Paketet inkluderar

  Entré till Nordic SPA
  Tvårättersmiddag
  Lounge med sällskapsspel
  Tillgång till gym
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Sportlovsmys med spa på naturnära Skytteholm. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod