Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Staycation på Skytteholm

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Staycation på Skytteholm

 

Fira födelsedagen, kärleken, semestern eller bara de magiska nätterna med ett dygn i lugnet på Skytteholm. Checka in i ett av våra fina rum, bada bastu i Bastupaviljongen, njut i Nordic SPA, ta ett dopp i Mälaren, gå en långpromenad i skogen, ha en picknick eller bara andas en stund. En trerättermiddag serveras på kvällen och efter en god natts sömn väntar en härlig frukostbuffé.

 

Tips! Köp till en flaska bubbel för ett extra lyxigt välkomnande. Champagne och andra tillval görs i slutet av bokningen.

 

Vårt Nordic SPA består av Fyra element – De inkluderar en tempererad utomhuspool, Bastupaviljong, relaxlounge, behandlingsrum och motionsslingor.

 

Vid Skyttegården hittar ni vår tempererade utomhuspool med anknytande loungebäddar både inomhus och utomhus. På nedervåningen finns vår relaxavdelningen som består av en loungedel med sköna dubbelbäddar och privata relaxstolar för avkoppling samt alla behandlingsrum där du kan njuta av din förbokade behandling.

 

Ca 200 meter från Skyttegården och bredvid vår vackra herrgård ligger bastupaviljongen. Här finns en stor härlig bastu med utsikt över Mälaren och på terrassen utanför finns två varma badtunnor samt stege ner till Mälaren för ett avsvalkande dopp. Hit tar ni er med en kort promenad eller lånar en av våra sparkcyklar. För er som vill ha extra frisk luft passar på att använda våra motionsslingor som startar precis bakom Skyttegården och innehåller lite roliga motionsövningar för er som vill det där lilla extra.

 

Vi har även en liten sandstrand samt en brygga med badstege som ni finner mellan bastupaviljongen och Skyttegården. Vid bryggan finns Y-bommar och möjlighet för båtar att lägga till.

 

Vänligen observera att Nordic SPA har 16-årsgräns.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.

Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se
 

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor

 

Paketet inkluderar

  Entré till Nordic SPA
  Trerättersmiddag
  Frukost
  Tillgång till gym

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Staycation på Skytteholm. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod