Officiell webbplats
  • Om Everts Sjöbods Bed & Breakfast
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Hummersafari med 1 övernattning

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Hummersafari med 1 övernattning

 

En hummersafari börjar med att vi möts upp i sjöboden, går igenom säkerheten och tar på de varma goa säkerhetsoverallerna. Nu är vi redo för att gå ombord på vår båt Tuffa med ca 2 timmars fiske framför oss! Under fisketuren kommer ni få chansen att dra upp hummertinor och kanske få er fösta hummer-fångst. Ni kommer också få smaka Grebbestadstångknäcke med pepparrotsost, värmande kaffe och dricka.

När fisketuren är slut har ni några timmar på er att slappa och göra vad ni vill. Incheckning på rummen garanteras senast kl 15.00. Kl 18:00 möts vi sedan upp i Evers Sjöbod igen för att avnjuta dagens hummersupé, en skaldjurstallrik med en halv hummer, räkor, kräftor och musslor. Skaldjurstallriken kan variera lite beroende på väder och vind. Till hummersupén serveras en buffé av bröd, smör, ostar, röror och passande tillbehör. Kaffe och dessert ingår. Middagen slutar kl 21.00.

Dagen därpå ingår en god frukost med havet kluckande utanför fönstret. 

INKLUDERAT I PAKETET
- Hummerfiske
- Hummersupé inkl kaffe och dessert
- En övernattning i Everts Sjöbods B&B
- Frukost

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Hummersupe
  Hummerfiske
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Hummersafari med 1 övernattning. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod