Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Grand Goldies

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Grand Goldies

 

Att vara pensionär ska löna sig och vi vet att du har mycket tid när ingen annan har det. Vissa dagar är det lugnare på hotellet och perfekt att njuta av alla härligheter vi kan erbjuda. Vårt paket Grand Goldies är utformat för er som är 65+ och det är då det är som absolut bäst för dig som gillar när det är lugnt och avkopplande att checka in på vårt ikoniska hotell bara 25 min från Stockholm City. Ankomst är möjligt måndag, tisdag, onsdag och Söndag. I paketet ingår ett besök i Grand Spa. Här kan du motionssimma i vår stora pool eller njuta av bubblorna i Jacuzzin. För den modiga finns det möjlighet till ett uppfriskande dopp i Hotellviken. Värm er i ångbastu eller torrbastu. Avsluta med att sjunka ner i en skön vilstol med ett glas mousserande i handen och blicka ut över Hotellviken.

 

I paket ingår en välsmakande trerätters middagsmeny som är komponerad av vår Köksmästare Jon Lindstedt, alltid med säsongens bästa och utvalda råvaror. Somna gott i ljuvliga hotellsängar och vakna upp till en generös frukostbuffe. Innan ni checkar ut rekommonderar vi en härlig promenad i våra vackra omgivningar.

 

 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, sön

 

Paketet inkluderar

  Middagstider Grand Goldie
  Spaentré
  Varsitt glas mousserande
  Lån av badrock & tofflor
  Frukost
  Trerätters middag
  Lunch

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Grand Goldies. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod