Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Grand SPA & Tränings helg med Elin Härkönen

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Grand SPA & Tränings helg med Elin Härkönen

 

GRAND SPA & TRÄNINGSHELG med Elin Härkönen @breakitandyouwillmakeit  Går att boka 20/5

 

Välkommen till en helg med återhämtning, träning och gastronomiska upplevelser utöver det vanliga. Detta i en fantastisk och rofylld skärgårdsmiljö. Det blir en helg för dig som tycker om träning och även njutning i form av god mat och dryck. Det finns också tid för återkoppling och avkoppling. Vi varvar mellan olika övningar under dagen och har kul tillsammans i både träning och avkoppling. Det finns inga krav på förkunskaper eller prestation utan fokus ligger på att njuta och ha riktigt kul tillsammans i träning och avkoppling. Elin Härkönen håller i träningen som kommer att varvas mellan funktionell styrketräning med kroppsvikt, rörlighet och yoga och självklrt handstand workshop för den som vill (inga förkunskaper behövs )

 

Det kommer att vara två pass under lördagen och ett pass under söndagen.

 

Elin Härkönen, känd under namnet @breakitandyouwillmakeit, brinner för att hjälpa människor att finna balans i livet. Elin har bakgrund som elitgymnast och har en kroppskontroll som verkligen imponerar och inspirerar. Kroppskontrollen och styrkan har hon kämpat sig tillbaka till med rehabilitering och starkpannben efter en olycka då hon bröt nacken. Elin är verkligen en inspiratör och bevisar att inget är omöjligt! Idag är hon en driven entraprenör och driver flera bolag inom sina områden

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Middagstid
  Middag
  Spaentré
  Lån av badrock & tofflor
  Frukost
  Lunch

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Grand SPA & Tränings helg med Elin Härkönen. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod