Officiell webbplats
  • Om Villa Vasa
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vasaläger weekend

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vasaläger weekend

Från 5 300 SEK

Per gäst

 

Träning i skidteknik:

Bengt Andersson på Villa Vasa är internationellt certifierad skidtränare. Med regelbundna fortbildningar inom Svenska Skidlärarföreningen och Svenska Skidförbundet håller Bengts kurser inom skidteknik hög kvalitet. Du som gäst får ta del av den senast uppdaterade tekniken och metodiken som används inom Skidförbundet och för våra hjältar i Svenska längdlandslaget genom Bengt. Med sin ISIA-status lämnar han alltid Nöjd-Kund-Garanti. Upplever du att du inte lärt dig något efter första timmen med Bengt får du hela kursavgiften tillbaka.

Sov & ät gott!

Alla bäddar på Villa Vasa håller hotellstandard med riktigt sköna resårmadrasser, bäddmadrasser och kuddar. Vakna utvilad och återhämtad för att ta dig an dagens upplevelse i skidspåret med Bengt och ditt sällskap! Förutom skidtränare är Bengt också stjärnkock och hälsopedagog. Maten du äter på Villa Vasa är förstklassig och gör även gott för din kropp! Bengt lagar alla dina måltider under din vistelse på Villa Vasa så att du kan koppla av, må bra och ladda för nästa pass på skidor.

Vad kan du förvänta dig?

Vi tittar på hur vi kan oprimera alla fem växlar i klassisk skidåkning utifrån tre centrala nycklar; Position-Tyngdöverföring-Timing. Vi tittar också på hur vi kan använda spårbyten till en fartökning med så lite energiåtgång som möjligt. Ett vanligt önskemål är också att få fler alternativ för att kunna svänga och bromsa i utförskörning.

 

Möjliga ankomstdagar: tor

 

Paketet inkluderar

  Tvårätters middag
  Kaffe och kaka
  Avresestäd
  Linnepaket
  Frukost
  Skidkurs 1 timme Vasaläger

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vasaläger weekend. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod