Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Övernattningsupplevelse med aftonmeny

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Övernattningsupplevelse med aftonmeny

Från 3 590 SEK

Per natt

 

Köket är starkt säsongsbetonat med fokus på lokala råvaror, innovativa tekniker och höga smaker. Där vegetabilierna får glänsa och animalierna får agera komplement. Vi lagar mat ifrån hjärtat och med tanke på vad vi nu vet om vår planet och framtiden så väljer vi att minska andelen farmat kött till förmån för det vilda köttet samt förbisedda styckningsdetaljer. Våra förfäder hade för vana att ta vara på allt och vi har tagit oss an utmaningen att återupptäcka hela djuret.

I denna resa har vi väckt en fascination för och hittat bortglömda favoriter. Tanken är att du ska få mat du inte vanligtvis äter. Vi vill att du ska testa något nytt och förflyttas smakmässigt. Middagen är uppbyggd i olika akter med smårätter i varje akt där du ska få flera olika smakupplevelser. Vissa kanske faller mer i smak än andra och vissa kanske är helt nya för dig. Vi lagar mat som framtida kan bära och vi hoppas att du fått en ny upplevelse smakmässigt när du går ut genom vår dörr.

 

Aftonmenyn tar under årets säsonger många uttryck som går boka i särskilda paket. Varje kväll serveras en och samma meny till alla gäster och vad den är, är oftast en överraskning utifrån vad skog, sjöar och fält har att erbjuda just då.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Aftonmeny och middagsbokning
  Frukost
  Välkomstdrink (alkoholfri)

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Övernattningsupplevelse med aftonmeny. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod