Officiell webbplats
  • Om Tingvall B&B
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Solflotte - magin med att resa långsamt

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Solflotte - magin med att resa långsamt

 

 

Upptäcker långsamheten

Bullarensjön bjuder på ett rik naturliv, fina stränder, sevärdheter som den gamla kyrkovägen till en av den äldsta kyrkor i Bohuslän eller en kort vandring till Olsborg, Plocka blåbär och svamp i de fina skogar eller kanske nappar en fisk. Det finns alltid något att upptäcker längs och i sjön.Den svenska allemansrätten ger tillåtelse att vistas i skog och mark, så länge man inte orsakar skada.

 

Dagstur "Bullaren e'bäst :

På solflottens båtar reser och bor ni bekvämt och rör er ljudlöst och helt emissionsfritt på Bullaresjön. Varje båt har plats för fyra till sex personer och drivs med hjälp av solceller , elmotor, och litiumbatterier. Det finns två sängplatsar på bänkar och två i kupoltält. Bänkarna används också som soffa. Vid regn drar ni enkelt ett regnskydd över taket.

Solflotten är enkelt att hantera. Flotten är tillgänglig från kl. 9.00 - 18.00 . Efter en detaljerad genomgång kastar ni loss.

 

Detta ingår


Logi i valfri rumstyp

 

I alla paket ingår en 20 min introduktion, flytväst, sittkuddar, bord, 2 stolar, solsäng, regnskydd, ankare, spade och hink samt en karta med olika spännande utflyktsmål att upptäcka på och vid Bullaresjön.

 

Bra att veta

Fiskekort kostar 50 Sek dygn/120 Sek vecka

 

Våra matpaketer

Frukostkorg med frukt, müsli, bröd, hemgjord sylt, ost, mjök, fil mm
Fikakorg med kaffe,te, frukt och hembakat
Lunch- och grillpaket (välj mellan vegetarisk och/eller kött/fisk)
Vi strävar efter att följa årstiderna i vår matlagning och vi använder gärna lokala och ekologiska varor, inte minst från vår egen trädgård. Därför kan matpaketerans innehåll variera. Ring eller mejl för dagspris.

 

Längd på paketet: 2 - 4 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  1 Solflotte dagstur och boende i Tingvall

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Solflotte - magin med att resa långsamt. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod