Officiell webbplats
  • Om Hotell Kristina
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Weekendpaket med 3-rätters middag

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Weekendpaket med 3-rätters middag

 

Kom gärna tidigt, parkera uppe hos oss och starta dagen med en kort promenad ner till Sigtuna stad. Välkommen att checka in från kl 15 och titta sen in i vår restaurang och lounge eller slå er ner ute på gården i solen för ett glas bubbel, öl eller vin och en trevlig gourmetbricka.

 

På kvällen är ni välkomna till vår trevliga restaurang, med underbar utsikt över Mälaren. Avnjut en ekologisk 3-rätters middag; en spännande förrätt, följs av kvällens lyxiga varmrätt och en smarrig dessert. Det är en fast meny med säsongens finaste smaker utvald av våra kockar. Mingla gärna kvar i bar och lounge framåt kvällen.

 

Övernatta i sköna rum och avsluta med en generös ekologisk hotellfrukost.

 

Pris 1575:-/person

(Väljer ni ett av våra rum i kategorin "Litet dubbelrum" är priset 1475: -/person. Boendet är då i små rum på 9m2 med en 140cm bädd)

 

Weekendpris barn i extrabädd 2-12 år: 700 kr/barn

Vi har 2 familjerum med 2 ordinarie + 2 extrabäddar samt flera dubbelrum där vi kan sätta in en resebädd för barn. Vänligen meddela oss i nästa steg av bokningen om ni reser med barn, så tittar vi på tillgänglighet. 

___________________________________

 

Restaurang

 

För att läsa mer om vår restaurang kan du klicka in här. Om du inte hittar meny för önskat datum är det inte helt klart. Du kan dock alltid vara säker på att få njuta av högklassig mat av de allra bästa råvaror säsongen bjuder på.

 

Vi ber dig notera önskad tid för bord i restaurangen samt eventuella allergier och specialkost i bokningen.

__________________________________

 

Vi bjuder dig som bokat Weekendpaket på entré till Sigtuna Simhall under höst och vår och du har halva priset på entrén till WE gym (10 min promenad från oss). Gäller under våra samarbetspartners ordinarie öppettider. Under sommaren håller simhallen stängt - då rekommenderar vi ett dopp i Mälaren istället.

 

Parkering och WiFi ingår för alla gäster, liksom kaffe/te när du önskar i vår restaurang.

 

Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Välkomstdryck
  Gourmetbricka
  3-rätters middag

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Weekendpaket med 3-rätters middag. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod