Trubaduren
Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vinterpaddling i Skärgården

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vinterpaddling i Skärgården

Från 1 879 SEK

Per gäst

 

Njut av en gnistrande vinterdag i skärgården från sittbrunnen på en kajak! Vinterpaddling är det mest exklusiva sättet att uppleva vår unika skärgårdsmiljö på. Detta är turen för den äventyrliga naturälskaren och Jennie på Walkers Naturturer kommer ta med dig ut på en härlig tur i den vackra naturen runt Hälsö. Inklusive en god natts sömn på Skärgårdshotellet Hönö.


Kajakturen utgår ifrån Västeräng på Hälsö, om inget annat är överenskommet. De unika omgivningarna på Hälsös västsida erbjuder perfekta förhållanden för både nybörjare och vana paddlare. Där finns gott om holmar och skär, en hel del grunda havsvikar som avgränsar annan båttrafik, men där finns också snabb tillgång till det öppna havet med bara horisonten som blickfång. Vi hälsar på hos sjöfågel och vajande tångskogar, kanske träffar vi på någon knubbsäl, och när vi går i land på klipporna frasar färggranna lavar mot fötterna.


Vi samlas på Hälsö (transfer från hotellet ingår vid behov), sedan utrustar vi oss, går igenom säkerhet och grunder i paddlingsteknik, samt hjälps åt att bära kajakerna till stranden (ca 30 meter). Efter turen hjälps vi åt att bära tillbaka, spola av, och torka ur kajakerna. Rutten anpassas utefter dina erfarenheter och önskemål, samt efter väderförhållanden.


Tänk på att klä dig i "lager 1 och 2", vi står för "lager 3", som är en relativt tunn torrdräkt i goretex med krage och muddar i tättslutande neopren, samt neoprenskor och -vantar. I utrustningen ingår också kajak, paddel, kapell, flytväst, tät packväska till klädombyte samt mobilfodral. Ombyte, vantar och mössa samt en flaska vatten bör du själv ta med. För den modiga - glöm inte badkläder!


Kajakturen sker dagen efter ankomst kl 11.00


Vid väldigt kraftig vind byts kajakturen ut mot Guidad Naturvandring längs någon etapp på fantastiska Skärgårdsleden.
Vi packar med en god picknick som avnjuts med utsikt i toppklass.


Möjlighet att lägga till trerättersmeny i nästa steg i bokningen.

 

Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Picknickkorg
  Frukost på Skärgårdshotellet Hönö
  Kajaktur - Walkers Naturturer

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vinterpaddling i Skärgården. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod