Trubaduren
Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Guidad Naturvandring i Skärgården

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Guidad Naturvandring i Skärgården

Från 1 735 SEK

Per gäst

 

Vad är härligare än att vara ute i vår fantastiska natur på Hönö i Göteborgs Skärgård? I växt- och djurvärlden lär vi känna nya vänner, i bergen förundras vi över former och mönster, och våra sinnen får bearbeta havets brus, vindens sus, storslagna vyer och bergsvandringens utmaningar. Vid läge kan vi också ta ett snabbt dopp i havet under turen.

 

Jennie på Walkers Naturturer säger såhär: "Under en vandring i liten grupp över klipporna i Ersdalens naturreservat får du en nära-livet-upplevelse där alla dina sinnen stimuleras. Som din personliga guide låter jag dig lära känna den unika naturens olika arter, du får uppleva storslagna vyer över horisonten och klippornas fantastiska mönster och former. Längs vägen stannar vi för en god fika levererad av Skafferiet Hönö medan vi njuter av utsikten. Vandringen gör en ordentlig avstickare från den nyligen anlagda Skärgårdsleden och är ibland krävande, då vi klättrar över block och klippor. Om vi råkar passera något ilandflutet skräp på vägen, gör vi naturen en tjänst och plockar med oss det i en skräppåse. Vid vandringens slut summerar vi vilka nya vänskaper vi lärt känna under dagen."

 

Terrängen kräver att du har ordentligt på fötterna; stadiga promenadskor, löparskor eller vandringskängor. Vill du använda vandringsstavar? Ta med dem! Om det förekommer någon allergi att ta hänsyn till går det bra att meddela detta via mail. Likaså om man föredrar te framför kaffe. Eftersom leden bara delvis följer upptrampade stigar är den inte tillgänglighetsanpassad, men det går bra att lägga om turen så att den följer grusade stigar (om än till viss del backiga). Låt mig bara få veta via mail om det i ert sällskap finns önskemål om detta. Det finns tyvärr ingen tillgång till toalett i naturreservatet.

 

Vandringen sker dagen efter ankomst kl 10 på morgonen, perfekt efter frukost.

Vi packar ner en härlig picknick med macka med vår egna räkröra, frukt, kaffe/te och vatten

 

Vandringen är ca 5 km lång och tar 3,5-4 timmar.

 

Möjliga ankomstdagar: tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Guidad Naturvandring - Walkers Naturturer
  Picknickkorg
  Frukost på Skärgårdshotellet Hönö

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Guidad Naturvandring i Skärgården. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod