Valgt tilbud: Yoga - Ren Mat - Life Alignment-balansering

Du har ikke valgt noen datoer ennå

  Vis alle pakker

Yoga - Ren Mat - Life Alignment-balansering

Fra 5 490 NOK

Per gjest

 

PÅ VAKRE STORESTØLEN, MIDT MELLOM ØST OG VEST, KAN DU LÆRE HVORDAN DU LEVER GODT UTEN GLUTEN, MELK, HVITT SUKKER OG SOYA! NÅ MED MULIGHET FOR LIFE ALIGNMENT BALANSERING, MEDITASJON OG YOGA!


ANNE GØRILD OG TORE HOLTSKOG ER VERTSKAP OG BYR PÅ VAKKER NATUR, REN LUFT OG DEILIG MAT SOM GJØR GODT FOR KROPPEN. NÅ INVITERER DE TIL HELGEOPPHOLD SOM GIR KUNNSKAP OG INSPIRASJON. THERESA ER UTDANNET VINYASA YOGA LÆRER OG TILBYR YOGA, MEDIASJONER OG YOGA NIDRA MORGEN OG KVELD. DET BLIR MATKURS, YOGA OG LIFE ALIGNMENT-BALANSERINGER, EN HELG FYLT MED GODT SAMVÆR, SKAPERGLEDE OG DYPE BEHANDLINGER FOR DE SOM VIL.


yoga-retreat-storestoelen-teresa

Anne Gørild lærer deg om matens betydning for helsen, og det er muligheter for konsultasjon med henne under oppholdet. Hun foretar Life Alignment-Balansering, Vitamin- og mineralanalyse, kvantemedisinsk behandling og gir kostveiledning. Videre vil vi lage velsmakende mat som pirrer smaksløkene og er enkel å lage.

 

Kurset passer for:

  • Deg som har vært på Storestølen, smakt maten vår og ønsker å lære hvordan.
  • Du som er interessert i å lære mer om et liv uten gluten og melk og syns det er vanskelig å få det til å fungere i hverdagen.
  • Deg som er interessert i et kosthold som nærer hjernen.
  • Du som har stoffskifteproblemer, en autoimmun lidelse, sliter med lav energi eller smerter.
  • Deg som vil lære å lage sunne og nærende kaker og snacks!

 

Gjennom helgen vil vi ha fokus på matens betydning for god helse.
Har det noe å si hva vi spiser?
Hva skjer i kroppen?
Hva er forskjellen på en intoleranse og en matallergi?

Du får en innføring i hva som er balansert kost og hvordan du kan benytte dette når du kommer hjem.
Du vil se at dette er enkelt!
Du trenger bare å bli vist de grunnleggende prinsippene for deretter å gjøre det i praksis.
Da får du tryggheten du trenger og du ser at det er mye enklere enn du hadde forestilt deg!

Og så mye godt vi skal lage!


Vi tør påstå at du i løpet av helgen vil kose deg mer enn du har gjort på lenge og smaksløkene dine vil bli pirret på nye og gamle måter!

På kjøkkenet baker vi det enkleste brødet som finnes!
I tillegg lager vi knekkebrød, rundstykker og kjeks.
Og kaker! Både raw food og de du putter i ovnen!

Felles for oppskriftene er at de er enkle og ingrediensene er lett tilgjengelige.
Har du barn får du tips til mange gode og enkle oppskrifter som faller i smak for små ganer!

 

LITT OM KURSHOLDEREN
Anne Gørild O Holtskog er naturterapeut og kvantemedisiner.
Eier og driver Storestølen Fjellhotell og har de siste 12 år jobbet som terapeut med stort fokus på kost og ernæring. Har tatt Life Alignment grunnkurs og tilbyr behandlinger hver dag etter lunsj til de som ønsker.
Anne Gørild har erfaring fra å jobbe med et behandlingsopplegg for barn med adferds- eller lærevansker og har i den forbindelse hjulpet familier å legge om kosten til et kosthold uten gluten, melk og hvitt sukker.

 

Life Alignment

En balansering utviklet av Jeff Levin som har som formål å gå til årsaken av problemet med balansering og påfyll av ny ren energi. Både fysiske og følelsesmessige problemstillinger balanseres. Det tilbys balanseringer noen timer hver ettermiddag til de som er med – til en engangskostnad på kr. 500,-. Hver deltaker får fra en til tre behandlinger i løpet av helgen. Behandlingen tar fra 30-50 minutter og det gjøres en individuell evaluering av hver enkelt for å avdekke behov og antall balanseringer som er optimalt. Målet er at du reiser herfra med en litt lettere ryggsekk enn da du kom, med påfyll av ren energi og kraft til å møte hverdagen når dere kommer hjem. Life Alignment balansering kan også tilbys når dere er kommet hjem som fjernbehandling om det er behov for oppfølging. Prisen for dette avtales separat med den enkelte terapeut.

 

Det er hvordan du lever hver dag som gir god helse. Kurset er starten på en endring som skal vare livet ut og målet er at dere har tryggheten og skapergleden over å lag ren mat, næringsrike bakervarer og kan ta gode grep i hverdagen for et liv i balanse.

 

Kurset holdes på Storestølen Fjellhotell. Her serveres det mat laget fra bunnen av uten gluten, melk, hvitt sukker og soya.

 

Det er fantastisk utsikt, flotte turmuligheter og rom som er skjermet for stråling og passer for el-følsomme!

 

Pris pr person i dobbeltrom inkludert kurs, behandling, alle måltider, oppskirftshefte og handleliste; kr. 5.490,-

Enkeltromstillegg kr. 300 pr. natt.

Del flere sammen i leilighet -  få 20% rabatt og betal kr. 4.392,- pr. person. Kr. 500 for behandlingspakke Life Alignment kommer i tillegg. 

 

Pakke åpen for salg: 17.08.2022 - 06.10.2022
Gyldige dager for ankomst: tor.

 

Pakken inkluderer

  Fullpensjon

Bestill pakker og tilbud

Endre søk
Lukk
Kalenderen viser tilgjengelige ankomstdager for Yoga - Ren Mat - Life Alignment-balansering . Velg ankomstdag nedenfor eller se flere datoer og andre tilbud
Ankomst:
Antall enheter og gjester: