Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Lilla Gourmethelgen i huvudbyggnaden

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Lilla Gourmethelgen i huvudbyggnaden

 

Med fokus på vällagad mat, drycker som förgyller och musik som förför vill vi ge dig en kulinarisk upplevelse som sent skall glömmas...

 

Vid ankomst till ert rum väntar en demiflaska Champagne tillsammans med ett frukt- och pralinfat på er, men först välkomnar vi er varmt att inleda helgen genom att följa med på vår guidade kulturvandring i Tällbergs vackra by, kl.15.00. Efter vandringen och även för dig som valt att stanna kvar på hotellet serveras ett eftermiddagsfika mellan kl.16.00-17.00 i hotellets Storstuga. På lördag kväll serveras vår 7-rätters avsmakningsmeny för er. På söndag morgon står frukostbuffén med nybakat bröd, kaffe, lax, smoothie med mera framdukat för er.

 

I vårt Spa erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar för både kropp och ansikte, för dig som önskar en avkopplande behandling vänligen kontakta oss innan er ankomst via tel. +46 (0)247-50800 eller maila: info@akerblads.se. Vi rekommenderar varmt att förboka.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Eftermiddagsfika
  Kulturvandring
  Gourmetchampagne
  7-rätters avsmakningsmeny
  Entré till Spa
  Frukostbuffé
  Gourmetfat

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Lilla Gourmethelgen i huvudbyggnaden . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod