Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Båsenbergas Långhelg

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Båsenbergas Långhelg

Från 4 000 SEK

Per gäst

 

Båsenberga är det personliga hotellet med närhet till golfbanans grönska och Södermanlands vackra skogar.
Oavsett årstid så är det den perfekta miljön för avkoppling och återhämtning.

 

När du bokar Båsenbergas Gårdsweekend stannar du hela helgen. Entré till bastu och morgonrock och tofflor på rummet ingår.

 

Från kl 15.00 finns ert rum redo och det är dags att checka in. Sedan finns gott om tid för en promenad i skogen eller på vår sjötomt, kanske en bastu och ett dopp i sjön. Ett glas champagne med en amüse väntar på er före middagen och från kl 19.00 serveras en 2-rättersmiddag med närproducerade råvaror tillagad med omsorg. Middagen består av kvällens serverade för- & varmrätt.

 

Efter en god natts sömn vaknar du till en väldoftande frukostbuffé och sedan har ni hela dagen framför er. På eftermiddagen serveras ett välsmakande eftermiddagsfika med hembakat. Till kvällen är det dags för andra dagens välkomponerade 4-rättersmiddag som avslutas med vår uppskattade ost- och dessertbuffé. Så här dags känner du dig väl hemma på hotellet och kanske avslutar kvällen med en biljardmatch eller med en god cocktail i baren.

 

Vår fina frukostbuffé står framdukad från 07.30 på er avresedag innan det är dags att checka ut - utvilad och fylld med massor av ny energi!

 

Möjliga ankomstdagar: tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Morgonrock och tofflor
  Entré relaxavdelning med bastuar
  Glas champagne med amüse
  Frukost
  Fika med hembakt
  4-rätters middagsmeny
  2-rätters middag

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Båsenbergas Långhelg. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod