Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket Premium 2 dygn

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket Premium 2 dygn

Från 4 180 SEK

Per gäst

 

Båsenberga är det personliga hotellet med närhet till golfbanans grönska och Södermanlands vackra skogar. Oavsett årstid så är det den perfekta miljön för avkoppling och återhämtning.

 

När du bokar Båsenbergas Golfpaket Premium 2 dygn ingår Teetider 2 dagar på Vingåkers Golfklubb* och vår uppskattade snacksbuffé.

 

Redo för en härlig dag på golfbanan kommer du till oss och parkerar bilen utanför hotellet med endast 100 meter till första Tee på Vingåkers Golfklubb. Efter er golfrunda, från kl 15.00, finns ert rum redo. Sedan dukar vi fram vår uppskattade snacksbuffé med blandade snacks och tilltugg så att ni kan fylla på med energi och umgås. Senare finns gott om tid för en promenad i skogen eller på vår sjötomt, kanske en bastu och ett dopp i sjön. Vila på rummet innan ni tar en drink i baren och sedan väntar en 4-rättersmiddag med närproducerade råvaror tillagad med omsorg. Middagen består av kvällens serverade för- & varmrätt och avslutas med vår uppskattade ost- och dessertbuffé.

 

Efter en god natts sömn vaknar du till en väldoftande frukostbuffé och sedan har ni ännu en fin golfrunda att se fram emot. På eftermiddagen serveras snacksbuffé med tilltugg och senare på kvällen är det dags för andra dagens välkomponerade 4-rättersmiddag. Så här dags känner du dig hemma på hotellet och kanske avslutar kvällen med en biljardmatch eller med en god cocktail i baren.

 

Vår fina frukostbuffé står framdukad från 07.30 på er avresedag innan det är dags att checka ut.

 

*Vid bokning av paket fredag till söndag men önskan om spel söndag, tillägg 50 kr

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Greenfee i paket
  Entré relaxavdelning med bastuar
  Snacksbuffé
  4-rätters middagsmeny
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket Premium 2 dygn. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod