Officiell webbplats
  • Om Sundbyholms Slott
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Julbordspaket Helg starttid 16.30/17.00

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Julbordspaket Helg starttid 16.30/17.00

 

Njut av en härlig julbordsweekend på Sundbyholms Slott. Promenera i de vackra omgivningarna och koppla sedan av till vällagad mat från ett dignande julbord i brasans sken i Slottsrestaurangen, med start kl 16.30 alt 17.00 (exakt starttid ges vid incheckningen). Därefter reser ni er och går ner i slottsvalven där ett jättelikt gottebord med julens alla gotter väntar er. Ni kan fortfarande sitta kvar i valven när kvällens sista julbordssittning i Slottsrestaurangen börjar kl 20 men ni behöver lämna senast 21.00 för att inte trängsel ska uppstå.

 

Paketet inkluderar följande:

 

  • Värmande glögg på slottet kl 16.30/17.00 (exakt starttid ges vid incheckningen) följt av slottets stora julbord. Därefter blir det kaffe/te och ett dignande gottebord med sötsaker och desserter i slottets källarvalv.

 

  • En övernattning.

 

  • Frukost.

 

Alla måltider serveras på slottet medan boendet sker i olika sidobyggnader beroende på vald kategori. Det finns inget boende i slottsbyggnaden.
Incheckning kan ske från kl. 15.00 och utcheckning kl 11.00 lördagar och söndagar. Måndagar är utcheckning normalt redan kl 10.00 (hör med oss om du önskar senare utcheckning).

 

Har ni med er barn? De rabatterade barnpriserna inkluderar hela paketet i extrasäng i föräldrarnas rum. Ring och boka om ni har mycket små barn som sover i resebarnsäng.

 

Ring Sundbyholms Slott på 016-428400 om rummen har tagit slut online. Vi har ofta ytterligare rum att erbjuda per telefon.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  SLOTTETS JULBORD kl 16.30/17.00
  FRUKOST

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Julbordspaket Helg starttid 16.30/17.00. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod