Officiell webbplats
  • Om Sundbyholms Slott
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Julbordspaket Helg starttid 19.30/20.00

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Julbordspaket Helg starttid 19.30/20.00

 

Njut av en härlig julbordsweekend på Sundbyholms Slott. Promenera i de vackra omgivningarna och koppla sedan av till vällagad mat från ett dignande julbord i Slottsrestaurangen, med start kl 19.30/20.00 (exakt tid ges vid incheckningen). Därefter reser ni er och går ner i slottsvalven där ett jättelikt gottebord med julens alla gotter samt kaffe/te väntar er.

 

Paketet inkluderar följande:

 

  • Värmande glögg på slottet kl 19.30/20.00 (exakt starttid ges vid incheckningen) följt av slottets stora julbord. Därefter blir det kaffe/te och ett dignande gottebord med sötsaker och desserter i slottets källarvalv.

 

  • En övernattning.

 

  • Frukost.

 

Alla måltider serveras på slottet medan boendet sker i olika sidobyggnader beroende på vald kategori. Det finns inget boende i slottsbyggnaden.
Incheckning kan ske från kl. 15.00 och utcheckning kl 11.00 lördagar och söndagar.

Har ni med er barn? De rabatterade barnpriserna inkluderar hela paketet i extrasäng i föräldrarnas rum. Ring och boka om ni har mycket små barn som sover i resebarnsäng.

Ring Sundbyholms Slott på 016-428400 om rummen har tagit slut online. Vi har ofta ytterligare rum att erbjuda per telefon.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  SLOTTETS JULBORD kl 19.30/20.00
  FRUKOST

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Julbordspaket Helg starttid 19.30/20.00. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod