Officiell webbplats
Garanterat Bästa Pris
  • Om Sundbyholms Slott
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Kanotpaket (trerätters kl 20.00)

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Kanotpaket (trerätters kl 20.00)

 

Upplev Sundbyholm från vattnet. Här finns en prisbelönt gästhamn och marina och möjlighet till sol och bad från en lång sandstrand. En tur med kanoterna upp längs Ramsundsån och landstigning vid den tusenåriga Sigurdsristningen rekommenderas.

 

I Kanotpaketet med trerätters middag kl 20.00 ingår följande:

- Hyra av en 5,18 meter lång tvåsitsig kanot i 100% aluminium från kl 14 till klockan 18.

- Lån av flytväst och paddel.

- Utflyktsfika med kaffe, ostsmörgås, kaka och vatten.

- Slottets trerätters middag kl 20.00.
- Två glas vin ingår till middagen (kan bytas ut mot öl/alkoholfritt för de som önskar). Även kaffe ingår.

- Frukost på slottet.

 

Incheckning till ert rum från klockan 15 (tidigare om rummet är färdigstädat), men ni får tillgång till er kanot redan klockan 14 och den ska lämnas tillbaka senast klockan 18. Utcheckning från rummet senast klockan 10 på vardagar och 11 på helger.

 

Barn

Om ni har barn måste ni ringa och boka eventuella extrabäddar med frukost, fika till utflykten samt middag. Vi kan placera upp till två lösa barnsäten i mitten av varje kanot vid förfrågan. Barn upp till 9 år sitter bra i sådana säten. Om barnet är äldre än så behövs ett av de två fasta sätena och ni måste då boka till samma pris som för trettonåringar i extrasäng. OBSERVERA att det inte finns några bälten som håller fast barnet eller ungdomarna/de vuxna i kanoten. Vi har heller inga flytvästar och paddlar för små barn. Ni måste själva ha med er detta om ni ska ha små barn i båten. En kanot är känslig för snedbelastning och alla i kanoten, inklusive barn, måste vara simkunniga.

 

Väder med mera

Att paddla kanot sker på egen risk. Vi kommer inte att tillåta er att paddla kanot om det blåser mycket eller om något oväder är på gång. Vi krediterar då paketen med kanothyrans del i paketen (för närvarande 250 kr per vuxen). Likaså får ni själva avboka kanoten, även sista minuten, om någon i sällskapet känner att det blåser för mycket. Vi kommer då att kreditera er bokning med samma belopp. Ett alternativ till kanoterna är annars att nyttja våra Sjösala uthyrningscyklar, som har samma pris per person, om dessa finns tillgängliga. Observera då att vi inte har några barncyklar till uthyrning.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  LÅN AV PADDEL OCH FLYTVÄST
  UTFLYKTSFIKA (ostsmörgås, vatten, kaffe, kaka)
  HYRA DEL AV KANOT
  FRUKOST
  TRERÄTTERS MIDDAG KL 20
  TVÅ GLAS VIN (VITT/RÖTT)

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Kanotpaket (trerätters kl 20.00). Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod