Valt erbjudande: Sportlov på Fjällnäs

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Sportlov på Fjällnäs

 

Ett sportlov på Fjällnäs är en vecka där härlig skidåkning i backen eller i spåret varvas med avkoppling och njutning. Efter en lång dag till fjälls tillsammans med Fjällnäs Explore kan ni slappna av i vårt varmkarsbad på Mii Gullo Spa som har en fantastisk utsikt över sjön Malmagen. Efteråt samlas alla i restaurangen där det bjuds på spännande smakupplevelser för både gammal och ung. 

Boka en vistelse med helpension där ni bor i våra Premiumrum som har stora fönster med utsikt över vår vackra orörda natur och sköna Dux Delux sängar. Frukost samt Fjällnäs Middagsmeny - en fast trerätters meny som serveras i en avslappnad miljö i huvudhuset Näset (tvårätters till barn under 12 år). Lunchpaket finns att ta med ut på dagens äventyr på fjället. På eftermiddagarna finns tid till lugn och avslappning i vårt prisbelönta spa, Mii Gullo Spa.

Välkommen till vårt land, vårt fjäll och upplev hur dina sinnen öppnas upp i denna väldiga och orörda vildmark.

Incheckning efter kl 15.00, utcheckning senast kl 11.00.
Glöm inte att meddela eventuella allergier eller annat behov av specialkost.

VÄNLIGEN GÖR ER BORDSRESERVATION för Fjällnäs Middagsmeny under sidan TILLVAL. Middagen ingår i helpensionspriset men en bordsreservation kl 17.45 eller 20.15 måste göras.

VÄNLIGEN GÖR ER RESERVATION I MII GULLO SPA via mail till spa@fjallnas.se. Bokningsbara tider 15.30-16.30, 16.30-17.30 eller 17.30-18.30.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Lunchpaket
  ***Kvällens 3-rätters
  Fjällnäs Middagsmeny 2 rätters, barn
  Entré Mii Gullo Spa

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Sportlov på Fjällnäs. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod