Valt erbjudande: Höstlov på Fjällnäs

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Höstlov på Fjällnäs

 

Njut av fjällvärlden under vecka 44. Oavsett väder så finns det flera härliga äventyr som väntar er. I er vistelse ingår boende, frukost, lunchpaket att ta med och äta ute, entré till Mii Gullo Spa, Fjällnäs Middagsmeny (3 rätter för vuxna & 2 rätter t.o.m 11 år) samt fritt deltagande på våra höstlovsaktiviteter (ej brunch). 

 

 

HÖSTLOVSPROGRAM 

 

FREDAG 4/11

 

Familjevandring till Fjällnäs på Fjället
Häng med på en vandring upp till vår stuga Fjällnäs på Fjället. Vi lämnar hotellet kl. 10 och påbörjar vår vandring upp på kalfjället. Längs vägen har vi förberett en tipsrunda för att hjälpa de yngre att hålla energin och humöret på topp. Efter 4 km är vi framme i vår mysiga stuga där vi tänder en eld och äter soppa och pannkakor. Efter lunch vandrar vi ner i fjällbjörkskogen igen och återvänder till Fjällnäs. 

 

Halloweendisco i Ladan
Vår mysiga och rustika lokal Ladan passar perfekt för ett halloweendisco. Det blir bl.a. dans, lekar, skratt, snacks och ansiktsmålning. Barnen får gärna klä ut sig men det är valfritt såklart. Vi kommer att dela ut pris till bästa utklädnad. Snacks och dryck ingår.

 

 

LÖRDAG 5/11

 

Morgonyoga i Aula Capella
Välkommen att starta dagen med en lugn och rofylld morgonyoga i Aula Capella. Vi väcker upp kropp och sinne med mjuka rörelser och energigivande andning. Vi avslutar med avslappning och sätter en intension för dagen. Yogan är nybörjarvänlig. Från 12 år.

 

Fjällvandring för de yngsta
Häng med på en kort vandring upp till Fjällbjörksskogen. Vi stannar till och gör oss ett vindskydd, tänder en eld, grillar korv, täljer och genomför ett quiz på temat fjäll. Alla är välkomna, vi kommer gå ca 1-2 km i långsam takt.

 

Samtliga aktiviteter behöver förbokas, vi har begränsat antal så först till kvan gäller.

 

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Lunchpaket
  ***Kvällens 3-rätters
  Fjällnäs Middagsmeny 2 rätters, barn
  Entré Mii Gullo Spa
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Höstlov på Fjällnäs. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod