Valt erbjudande: Julfirande på Fjällnäs

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Julfirande på Fjällnäs

 

Juletid på Fjällnäs är en speciell högtid med exklusivt boende, fantastisk mat och underbara aktiviteter. Ute gnistrar snön vit och bjuder in till härliga dagar i skidspåren.

Ni bor i våra Premiumrum som har stora fönster med utsikt över vår vackra orörda natur och sköna Dux Delux sängar. Frukost samt kvällen trerätters meyn middag serveras i en avslappnad miljö i huvudhuset Näset. Lunchpaket finns att ta med ut på dagens äventyr på fjället. På eftermiddagarna finns tid till lugn och avslappning i vårt prisbelönta spa, Mii Gullo Spa. På julafton serveras en middag i julens smaker - så som vi vill att de ska smaka och upplevas.

Under julhelgen anordnar vi olika aktiviteter, bland annat blir det uppesittarkväll där de sista paketen ordnas och rimmen förfinas en sista gång. På julafton hälsar Tomten på alla barnen och det bjuds på häst och slädtur genom vinterlandskapet.  Och mycket mer...

Buerie jåvle jïh lahkoe orre jaepie!

Incheckning efter kl 15.00, utcheckning senast kl 11.00.
Glöm inte att meddela eventuella allergier eller behov av specialkost.

VÄNLIGEN GÖR ER BORDSRESERVATION för Fjällnäs Middagsmeny under sidan TILLVAL. Middagen ingår i helpensionspriset men en bordsreservation kl 18 eller 20 måste göras.

VÄNLIGEN GÖR ER RESERVATION I MII GULLO SPA via mail till spa@fjallnas.se. Bokningsbara tider 15.30-16.30, 16.30-17.30 eller 17.30-18.30.

 

Längd på paketet: Från 3 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Lunchpaket
  ***Kvällens 3-rätters
  Fjällnäs Middagsmeny 2 rätters, barn
  Entré Mii Gullo Spa
  Klassiskt Julbord på Julafton
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Julfirande på Fjällnäs. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod