Valt erbjudande: Påsklov på Fjällnäs

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Påsklov på Fjällnäs

 

Ljuset har påbörjat sin återresa till Fjällnäs men trots det intensiva, nästan bländande dagsljuset är nätterna becksvart långa. Efter en tur på de kringliggande fjällvidderna som omgärdar oss belönas vi av det kontemplativa lugn som infinner sig när levande eldslågor färgar bastuns råhyvlade furuvirke blodrött. Välkomna till en klassisk påskvecka på Fjällnäs och till den största gåvan i fjällvärlden – avskildheten, stillheten och friheten.

Under påskhelgen anordnar vi bland annat halvdagstur med färdledare där väder och vind avgör vad vi får uppleva av fjället just i dag. Vi erbjuder er en veckas vistelse med frukostbuffé, lunchpaket att ta med ut på dagens utflykt, Fjällnäs Middagsmeny - en trerätters middag samt entré till Mii Gullo Spa. Gästar ni oss under påskafton serveras en påsk buffé med spännande smakupplevelser av varsamt omhändertagna råvaror istället för Fjällnäs Middagsmeny.

Välkommen till vårt land, vårt fjäll och upplev hur dina sinnen öppnas upp i denna väldiga och orörda vildmark.

Incheckning efter kl 15.00, utcheckning senast kl 11.00.
Glöm inte att meddela eventuella allergier eller annat behov av specialkost.

VÄNLIGEN GÖR ER BORDSRESERVATION för Fjällnäs Middagsmeny under sidan TILLVAL. Middagen ingår i helpensionspriset men en bordsreservation kl 17.45 eller 20.15 måste göras.

VÄNLIGEN GÖR ER RESERVATION I MII GULLO SPA via mail till spa@fjallnas.se. Bokningsbara tider 15.30-16.30, 16.30-17.30 eller 17.30-18.30.

 

Längd på paketet: Från 5 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Lunchpaket
  ***Kvällens 3-rätters
  Fjällnäs Middagsmeny 2 rätters, barn
  Entré Mii Gullo Spa
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Påsklov på Fjällnäs. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod