Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Jul på Bosön med mästerligt julbord

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Jul på Bosön med mästerligt julbord

 

Snart nalkas ljuva juletid och när den tolfte månaden är här slår vi upp dörrarna till den juldekorerade herrgårdsmiljön i Mästarvillan och bjuder in till ett klassiskt julbord med fem varv – det kan inte bli annat än mästerligt.

 

Ta med nära och kära eller en god vän för att fira jul på Bosön och njut av vårt mästerliga julbord. Checka in på eftermiddagen i något av våra hotellrum, ta en promenad i våra omgivningar eller träna följt av ett värmande bastubad i vår Sjöbastu. Slå er sedan ner i Mästarvillan, beställ något gott att dricka i baren och känn in julstämningen. När hungern smyger sig på är ni välkomna till start för vårt mästerliga och traditionella julbord med fem serveringar, eller fem varv, som vi säger på idrottens Bosön. 

 

Klara, färdiga, glögg!
Vi inleder kvällen med att värma upp från den bitiga decemberkylan, och givetvis håller vi oss till en vinnande uppladdning – glögg och pepparkakor.

 

Till startgroparna – slå er ner till bords
Förflytta er in i salarna och slå er ner till bords. Här gör ni er hemmastadda och njuter av mustiga juldrycker och annat gott som ni önskar få serverade. Julbord med många varv kräver sin vätska.

 

Mästerligt julbord – med fem varv
Kvällens final är här – julbordet! På Bosön fuskar vi aldrig i sport eller julbord. Här serveras därför ett traditionsenligt svenskt julbord med fem turer som har det mesta du kan önska. Varje tur, eller varv som vi på Bosön föredrar att kalla det, har sitt givna klassiska tema: S.O.S. (smör, ost, sill), fiskrätter, kallskuret, småvarmt och söta desserter på ett härligt gottebord. 

 

Som nämnt fuskar vi aldrig i julbord, men vad som däremot är tillåtet är att du fuskar: Hoppa över ett varv, gör ett dubbelvarv eller kanske ta ett segervarv? Oavsett hur du väljer att äta dig genom julbordsvarven är du garanterad att nå prispallen – gottebordet.

 

Somna sedan gott i någon av våra sköna sängar och vaknar upp till en härlig frukostbuffé och kanske ett tidigt morgonpass?

 

Julbordet serveras tisdag till lördag under perioden 2-17 december 2022. 

Vi har två stycken sittningar, klockan 17.00 och 19.30, du bokar sittningstid i nästa steg.

 

Tips! Julbord för företag
Hos oss finns både stora och små mötesrum, härlig natur och underbart gott fika. Vi ordnar fantastiska julfester och skräddarsyr givetvis det event eller den mötesdag som passar just er. Se vårt mötespaket med mästerligt julbord här och välkommen att kontakta oss för offert på meet@bosön.se eller 08-699 66 06. 

 

 

 

 

Möjliga ankomstdagar: tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Julbord i Mästarvillan
  Glögg och pepparkakor
  Tillgång till sjöbastu
  Tillgång till pool med bastu
  Inträde till Framgångshallen
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Jul på Bosön med mästerligt julbord. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod