Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Winter Staycation Deal

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Winter Staycation Deal

 

Välkommen till en helg med träning, avslappning och god mat i rofylld skärgårdsmiljö. Under vintern erbjuder vi en weekend från 995 kr per person med tvårättersmiddag med huvudrätt från buffé, sjöbastu, oslagbara träningsmöjligheter, övernattning och energirik frukost, boende i standard dubbelrum under utvalda datum.

 

Checka in under eftermiddagen och börja helgen med ett härligt träningspass, dopp i poolen eller en avkopplande stund på yogamattan. Vår sjöbastu står redo för en värmande bastu och du ser ut över den krispiga vinterkylan utanför. För den modige väntar kanske ett dopp i havet. Ta sedan en powernap på rummet eller beställ något gott att dricka i baren. När hungern smyger sig på serverar vi en tvårättersmiddag med huvudrätt från buffé i Olympiamatsalen. Somna sedan skönt bland fluffiga lakan och vakna utvilad till en härlig frukostbuffé fylld av energi. 

 

Tips! Boka vår härliga lunchbuffé i Olympiarestaurangen! Restaurangen är öppen 11:30-13:00 och du bokar i nästa steg i bokningsförfarandet. 

 

Paketet är öppet för försäljning: 2022-11-23 - 2023-03-25
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Tvårättersmiddag med huvudrätt från buffé
  Sjöbastu
  Tillgång till pool med bastu
  Inträde till Framgångshallen
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Winter Staycation Deal. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod