Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skyspacepaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skyspacepaket

Från 1 750 SEK

Per vistelse

 

Skyspace paketet – 100% njutning
Avnjut en lugn & harmonisk kväll på fantastiska designhotellet i Ytterjärna och låt dig omslutas av James Turrells unika konstverk Skyspace.
Just nu erbjuder vi ett paketpris där det ingår en helt ekologisk vegetarisk kvällsmåltid från KulturMat restaurang och kafé, entré till Skyspace, övernattning i designhotellet samt generös ekologisk frukost. Och det bästa av allt – priset för en person är bara 1.490 SEK mot normala 1.700 SEK

Vad ingår:

– Ekologisk vegetarisk kvällsmåltid (att avhämta från vår fantastiska restaurang KulturMat med högklassiga råvaror från våra närodlande gårdar. Njut av måltiden på hotellrummet, i vårt mysiga sällskapsrum eller varför inte i vår fantastiska park!)
– Entré till sensationella skyspace
– Rofylld njutbar övernattning i designhotellet
– Härlig ekologisk frukost

Vad är Skyspace:

Skyspace är en unik upplevelse och konstinstallation utformad av världskonstnären James Turrell. Byggd efter svenska traditioner med material från närliggande omgivning. Installationen visar ett himlaspel via en cirkulär öppning i taket som ger ett unikt fokus där du kan följa både molnens rörelse likväl färgspelet på himlen. Detta färgspel startar ca 30 min före solnedgång och pågår tills solen gått ner. En vilsam och meditativ slow art som ger tid för reflektion och stillhet. Dessa kontemplativa och spännande installationer finns utplacerade på utvalda platser runt om i världen och ingen är sig den andra lik. Installationen i Ytterjärna är något som många vallfärdar till från andra länder för att se. Med uppvärmda bänkar och marmorgolv så möjliggörs besök under hela året oavsett väderlek.

 

Priser:

1 person enkelrum 1.750:-
2 personer dubbelrum 2.095:-

Kontakta oss via mail för att boka detta paket om du endast är en person eller om ni önskar boka hela Skyspace för er själva: info@ytterjarnahotell.se 

Tid:
Eftersom att tiderna för solnedgången varierar från dag till dag så är det viktigt att du noterar vilken exakta tid som gäller för just den dagen du bokat. Besök därför https://www.skyspace.se/visit för att för att få reda på vilken tid som gäller för er Skyspace upplevelse.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Gratis Wi-Fi
  Check in kl 15.00 & Check out kl 11.00
  Enkel kvällsmåltid
  Frukost
  Skyspace

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skyspacepaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod