Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: 12:12 Överraskningspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

12:12 Överraskningspaket

Från 1 700 SEK

Per vistelse

 

Överraskningspaketet

Den första torsdagen varje månad erbjuder Kulturhuset i Ytterjärna en överraskningskonsert som startar prick kl 12.12 i stora salen. Nu finns möjligheten att boka ett unikt överraskningspaket fyllt med kultur!

Kom bort från vardagen och njut av en ekologisk kvällsmåltid, entré till Skyspace av världskonstnären James Turrell och övernattning på designhotellet Ytterjärna Hotell. Innan hemresa dagen därpå erbjuds dessutom en kortare lunchkonsert med hemlig artist! Denna konsert kan bestå av bland annat musik, dans eller cirkus.

Du kan välja att antingen boka paketet från ons - tors och därmed avsluta din vistelse med överraskningskonserten på torsdagen. Men du kan även välja att börja din vistelse med lunchkonserten som ger dig tid att vandra runt i vår fina trädgårdspark under eftermiddagen följt av ett Skyspace besök m.m. Paketet erbjuds därför både Onsdag- Torsdag samt Torsdag-Fredag. Vilken dag ditt Skyspace besök bokas in på beror på om du väljer kvällstid eller morgontid. Kvällstid avser ankomstdag, morgontid innebär avresedagen.

 

 

Vad ingår:

Ekologisk soppa med goda tillbehör. En lite lättare måltid som serveras i uppehållsrum på hotellet. Måltiden ställs i en kyl på hotellet som gör att du enkelt själv kan välja vilken tid du vill värma upp din mat och äta. 

Entré till Skyspace, välj själv om du vill gå i soluppgång eller solnedgång i nästa steg (OBS! då Skyspace är en installation som följer solens upp-/nedgång så varierar dess öppettider var dag. Därför kan tiderna för t.ex soluppgång under sommartid infinna sig kl 03 medan under vintertid kl 08. För att se den exakta tiden för just det datum du vill boka, gå in på hemsidan www.skyspace.se/visit)

Rofylld njutbar övernattning i designhotellet

Härlig ekologisk frukost

Ekologiskt kaffe/te och kaka innan lunchföreställningen

Entré till 12:12 - ca 20-30 minuters överraskningskonsert som startar prick 12.12 i stora salen

 

Kulturhuset i Ytterjärna

Kulturhuset invigdes 1992 och är ett kulturcentrum med ett rikt programutbud. Här framförs allt från stora operor, dansföreställningar och symfonier till solokonserter, enmansshower och cirkusuppvisningar. Och mycket mer. Kulturhuset byggdes för att inspirera till nytänkande på alla livets områden. Utmärkt akustik, skönhet och väggskulptur samspelar till en unik konsertsal med ca 500 sittplatser.

 

Kommande datum som vi erbjuder Överraskningspaket 2023 är:

Onsdag 1 Februari

Torsdag 2 Februari

Onsdag 1 Mars

Torsdag 2 Mars

Onsdag 5 April

Onsdag 3 Maj

Torsdag 4 Maj

 

Läs mer om konserterna här https://kulturhuset.nu/evenemang/

 

Priser: 1 person enkelrum 1.700:-

2 personer dubbelrum 2.195:-

 

Kontakta oss om ni har några frågor info@ytterjarnahotell.se

 

 

Disclaimer: Vid de få tillfällen då biljetter till Skyspace är slutsålda vid tidpunkten av din bokning, men ännu inte hunnit uppdateras online, så friskriver vi oss rätten att avboka din bokning. Vi kommer vid en sådan situation att kontakta dig för att erbjuda dig att besöka oss ett annat datum eller om du hellre vill fortsatt komma under ditt redan bokade datum, erbjudas en mindre rabatt som då innebär att entrébiljetten till Skyspace denna dag ej ingår, eller erbjudas att besöka Skyspace under följande morgontid. Vi hoppas på din förståelse om detta mot förmodan skulle inträffa

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: från 2022-11-08
Möjliga ankomstdagar: ons

 

Paketet inkluderar

  Ekologisk Fika - FM
  Gym access
  Gratis Wi-Fi
  Kulturbiljett
  Enkel kvällsmåltid
  Frukost
  Check in kl 15.00 & Check out kl 15.00
  Skyspace

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för 12:12 Överraskningspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod