Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vandringspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vandringspaket

 

Villa Lovik är omgivet av vacker natur och ligger precis intill vattnet, så vad passar då bättre än att ta en lång härlig vandring för att sedan relaxa vid vår pool. Vi packar i ordning en ryggsäck som ni hämtar ut i receptionen och får låna till vandringen. I ryggsäcken hittar ni sittunderlag, kaffetermos, matsäck och karta. Intill oss finner ni bland annat Elfviksleden som sträcker sig 9 km från Lidingö centrum till Elfviksudden. Denna led går till stor del intill vattnet och ni passerar flera parkbänkar att pausa vid. Vill ni hellre ta en kortare tur så finns en 5 km lång slinga uppmärkt som går mellan hästhagar, lummiga skogar och avslutas vid vattnet.

 

När ni kommer tillbaka efter vandringen välkomnas ni till vår relaxavdelning där vår utomhuspool håller 38 grader och bastun är härligt varm. Beställ ett glas i baren och njut av utsikten över fjärden. På kvällen bjuds ni på en härlig trerättersmiddag i restaurangen och efteråt är självklart baren öppen med skönt häng. Somna gott i något av våra hotellrum och vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

 

Läs mer om Elfviksleden och andra leder som finns kring oss här

Appen Naturkartan finns att ladda ner gratis och visar fler leder och stråk i området.

 

Meddela oss vilken tid ni önskar plocka upp ryggsäcken för vandringen i meddelanderutan i sista steget av bokningen samt om ni har några allergier eller behov av annan specialkost. Det går bra att hämta ryggsäcken som tidigast 11.00 på ankomstdagen. Incheckning sker 15.00, men det går bra att lämna väskor i receptionen om man ankommer tidigare till oss. 

 

Tips! Hämta kraft och koppla av genom att unna dig en spabehandling på vårt Spa by Villa Lovik. Välj bland massage, kropps- eller ansiktsbehandling. Du bokar din tid direkt här. 

Nyhet i vårt spa är vår spabuffé! Du väljer själv vilka produkter du önskar på en bricka för att skapa din egen ritual efter din tid och ditt behov. Välj bland kroppsskrubb, ansiktsmasker, ansiktspeeling och krämer.

 

Vänligen observera att vi i vår pool och spa-avdelning har 16-årsgräns.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.

Kontakta receptionen på welcome@lovik.se så hjälper vi till att boka in det.

 

Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Trerättersmiddag
  Tillgång till spa/relax, pool och bastu
  Lån av ryggsäck och kartor över promenadstråk
  Matsäck att ta med på vandringen
  Tillgång till gym
  Frukostbuffé

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vandringspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod