Bokningsmeny
  • Logga in
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Sommar på Lovik med spabehandling

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Sommar på Lovik med spabehandling

 

Checka in på Villa Lovik för en lugn och avkopplande stund med någon du tycker om. Unna dig därefter en stund i vår relax och njut av en Spabehandling som utförs i något av behandlingsrummen på bottenplan av vårt spa. Avsluta kvällen med ett glas prosecco och en trerättermiddag i restaurangen. När du vaknar utvilad så väntar en stor frukostbuffé uppdukat med rykande hett kaffe och utsikt över fjärden.

 

Behandlingar att välja mellan:
• Classico Svedese - Klassisk svensk massage Njut av den svenska klassiska massagen – Classico Svedese är en djupgående massage som löser upp dina spänningar och ger dig en behaglig och skön avslappning. Genom ett inledande samtal med din terapeut så kommer ni överens om vad just du är i behov av och vad som förutom en underbar avkoppling kan hjälpa dig att minska stress, få bättre blodcirkulation samt stärka ditt immunförsvar.
• Brezza nordica – ansiktsbehandling Ge ditt ansikte vad den är värd… en härligt avslappnande ansiktsmassage. Med vår Brezza Nordica behandling så förbättras ansiktets lyster, energi, spänst och återfuktning. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och en avslutande ansiktsvård.

 

Tips! Köp till en flaska bubbel som väntar på hotellrummet för en extra mysig vistelse! Tillval görs i sista steget av bokningen. Val av middagstid och tid till relaxen görs i nästa steg av bokningen Vänligen meddela eventuella allergier i meddelanderutan i sista steget av bokningen. Receptionen kontaktar er efter genomförd bokning för att stämma av tid för behandling, observera att vissa tider kan komma att bli fullbokade.

 

Vänligen observera att vi i vår pool och spa-avdelning har vi 16 års gräns. Vill ni boka staycation med spabehandling en vardag? Inga problem! Boka då Staycation och boka en separat spabehandling.

 

Paketet är öppet för försäljning: 2022-05-16 - 2022-08-15
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Tillgång till relax, pool och bastu
  Ett glas prosecco
  Behandling á 25 min per person
  Tillgång till gym
  Trerätters middag
  Frukostbuffé

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Sommar på Lovik med spabehandling. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod