Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Fredagsmys på Villa Lovik

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Fredagsmys på Villa Lovik

 

Checka in på eftermiddagen och varva ner efter arbetsveckan i vår härliga miljö, ta en promenad på någon av vandringsstigarna intill eller längs strandpromenaden. Slå er ner i baren och njut av utsikten över fjärden samt ett glas krispigt prosecco som vi serverar med grissini och tapenad. Ta ett dopp i vår utomhuspool, basta och koppla av i vår spa- och relaxavdelning. På kvällen serveras en härlig trerättersmiddag* i vår restaurang. Somna sedan skönt och vakna upp utvilade till en stor frukostbuffé med rykande hett kaffe. 

 

Tips! Köp till inträde till spa- och relaxavdelningen även lördag morgon för en extra härlig start på helgen! Du bokar tid i nästa steg i bokningen. 

 

Hämta kraft och koppla av genom att unna dig en spabehandling på vårt Spa by Villa Lovik. Välj bland massage, kropps- eller ansiktsbehandling. Du bokar din tid direkt här. Har ni några frågor kring behandlingarna, sänd ett mail till spa@lovik.se

 

Vänligen observera att vi i vår pool och spa-avdelning har 16-årsgräns.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.

Kontakta receptionen på welcome@lovik.se så hjälper vi till att boka in det.

 

*Under perioden 25/11-17/12 serverar vi en trerätters julmiddag med italienska smaker som består av två serverade rätter och dessertbuffé.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Trerättersmiddag
  Tillgång till spa/relax, pool och bastu
  Ett glas prosecco
  Grissini och tapenade
  Tillgång till gym
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Fredagsmys på Villa Lovik. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod