Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Övernattning med julsharing

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Övernattning med julsharing

 

Välkomna till mysiga Siggesta Gård!
Julpaketet innehåller övernattning och julbord.
Maten serveras i våra ombonade och unika lokaler på stora fat efter vårt populära sharingkocept , familjärt, hemtrevligt och enkelt men fantastisk gott. Maten serveras efter vårt sharingkoncept i tre steg, sill och sånt, småvarmt och sist godis och dessert. Vi lagar maten från grunden på råvaror från våra egna marker och köksträdgård så långt det räcker. Vi tänker hållbart med stort fokus på närproducerat och nya spännande smaker.

 

Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, på gården finns en fin lekpark med sandlåda, fotbollsgolf, äventyrsgolf, alpackamatning och mycket mer. Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana! Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-4 bäddar – avkopplande och vackert inredda.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: 2022-04-09 - 2022-12-24
Möjliga ankomstdagar: fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Hotellrum
  Julsharing

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Övernattning med julsharing. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod