Officiell webbplats

Valt erbjudande: Nyår på slottet

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Nyår på slottet

 

Fira in det nya året med pompa och ståt med vårt tvådagars nyårsarrangemang!

Ni ankommer kl 13 den 30 december, checkar in på era gästrum och avnjuter sedan vår stora afternoon teabuffé. Framåt kvällen serverar vi en välkomstdrink och berättar om slottets intressanta historik och därefter bjuds ni en trerätters middag. Kvällen avslutas med fördel i de tegelstensklädda källarvalven där ni finner vår barlounge, biljard och dart. På nyårsaftons morgon står vår stora vinterfrukost framdukad. Mitt på dagen tar vi en gemensam promenad som för oss till den vackra skogsgläntan där dagens lunch väntar i form av en rykande gulaschsoppa över den öppna elden. Under eftermiddagen står de vedeldade karen samt vår bastu till förfogande. Kl 18 serveras ett glas champagne i till vilken vår köksmästare presenterar aftonens fyrarätters sylvestermeny som sedan avnjuts under kristallkronorna vid vackert dukade bord. Sedan följer dans och vid tolvslaget blir det nyårstal och fyrverkeri. Festligheterna fortsätter och framåt småtimmarna blir det nattamat innan det är dags för en god natts sömn. På nyårsdagen startar ni året med en stärkande frukost och kl 12 är det dags att checka ut och bege sig hemåt för denna gång.

Detta arrangemang är bara för vuxna. Tänk på att ta med bra skor och kläder till skogspromenaden samt badkläder om ni vill nyttja badtunnorna.

 

Möjliga ankomstdagar: tor

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Soppa i Skogsgläntan
  Trerätters middag
  Vickning
  Fyrarätters slottsmiddag
  Bad i vedkar
  Välkomstdrink med slottets historik
  Afternoon tea

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Nyår på slottet. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster: